Nyheter

Hitta ut kommer till Bollnäs!

bollnäs bollnäs
Har du som nyårslöfte att komma igång och träna i år? Då är hittaut något för dig!
Hitta ut har gjort succé på flera håll runtom i landet. Nu kommer även denna succé till Bollnäs. Projektet kommer drivas av orienteringsklubbarna i kommunen(Rehns BK, Segersta OK och Vallsta SK) tillsammans.

Under maj månad 2019 kommer alla hushåll i Bollnäs kommun få kartan(som är GRATIS) direkt i brevlådan, där alla checkpoints finns markerade. Och om du föredrar att leta checkpoints med mobilen i hand så finns även kartan att tillgå i hittauts app och här på hemsidan. Cirka 150 checkpoints kommer placeras ut i Bollnäs, Arbrå, Kilafors, Rengsjö, Segersta och Vallsta. Hitta ut passar alla och är ett jättebra sätt att göra promenaderna eller löppassen roligare. Det kan göras själv, med familjen, med kollegerna på jobbet eller annat. Med hittaut får du chansen att upptäcka fina platser i din närmiljö som du kanske aldrig tidigare sett!

Är det här med hittaut något nytt för dig och du vill veta mer om hur det fungerar, så gå in på "Så funkar det" så finns mer information där.

Under hittaut-säsongen kommer det lottas ut fina priser till deltagarna, ju mer checkpoints du samlar ju större chans har du att vinna, en checkpoint motsvarar en lott. Mer info om detta och mycket annat kommer senare.

Vi i de arrangerande föreningarna hoppas att ni ser lika mycket fram emot detta som vi gör!

Frågor? Skicka ett mail till bollnas@hittaut.nu!

Skribent: Hittaut Bollnäs