Nyheter

Team Sportia blir vår första huvudpartner!

teamsportia2 teamsportia2
Vi är glada över att kunna presentera vår första huvudpartner, Team Sportia. Team Sportia kommer sponsra projektet med vinster för totalt ca 25 000kr!

"It's better outside", så formuleras Team Sportias nya position. Att träna är bra, att träna utomhus är ännu bättre menar Björn, butikschefen på Team Sportia i Bollnäs. Hittaut är ett projekt som stämmer väl överens med detta och vi tycker därför att det är givet att vi ska stötta detta projekt!

Som förstapris i vår slutdragning i oktober kommer Team Sportia bidra med en mountainbike från Scott(värde 18 000kr), https://www.scott-sports.com/se/sv/product/sco-bike-scale-950-eu?article=269732010

Förstapris

Utöver detta kommer de även sponsra med priser till våra månadsdragningar. Vi hoppas att de grymma priserna som Team Sportia sponsrar med kommer locka fler att hitta ut! Varje tagen checkpoint motsvarar en lott i månadsdragningen samma månad och för slutdragningen! 

På www.teamsportia.se kan du läsa mer om vår huvudpartner!


Vi vill även passa på att påminna andra företag om att ni jättegärna får höra av er om ni vill bli partner till hittaut eller om ni vill vara med i företagsutmaningen. Det finns plats för en huvudpartner till. Hör av er till projektledare Walter Lagerhäll så berättar han mer, walter.lagerhall@hotmail.com, 076-792 09 40.