Nyheter

Välkommen på Hittautträning#2

Välkommen Välkommen
Loffe Lodjur kommer och gästar träningen.
Kanske du tagit alla checkpoints och vill ha fler, eller kanske du är sugen att prova på orientering. Hittautträningen har banor som passar alla, från nybörjaren till den mer erfarna orienteraren. Den lätta banan kommer även vara fullt rimlig att ta sig runt med mountainbike! Perfekt aktivitet för hela familjen!

Start: Fri start mellan 18 och 19, måndag 24:e juni 2019.

Samling/ parkering: Vid Segersta OKs klubbstuga (61.2722767, 16,6522757), Vägvisning med orienteringsskärm från Stora vägen, Segersta, därefter ca 500m till samlingsplatsen. Avstånd från parkering till samlingsplats ca 0-100m

Stämplingssystem: Vid varje kontroll ska man stämpla med en så kallad ”sportident” som är ett digitalt tidtagningschip (arrangörerna visar mer på plats hur det fungerar och hur man ska göra).

Anmälan: På plats, deltagande är gratis.

Banor: Vanliga orienteringsbanor, en lättare 2,9 km lång och en svårare 3,6 km lång

Extra checkpoint: Under träningen kommer det finnas möjlighet att registrera en särskild checkpoint som enbart kommer vara möjlig att ta under hittautträningar. Den kommer ha nummer 157 och kommer flyttas mellan de olika hittautträningarna. För att ta denna checkpoint måste man alltså komma på någon av de kommande hittautträningarna!

Uppvärmning: Barnens favorit "Loffe Lodjur" kommer träningen och håller i en kort uppvärmning kl. 18.00. Loffe har med sig både ballonger och personal från Fritidsenheten som gärna berättar om höstens Nordic Kidz-träning på sporthallarna i Arbrå, Kilafors och Bollnäs.

Fika: Efteråt bjuds alla deltagare på fika

Kontakt: Walter Lagerhäll, bollnas@hittaut.nu, 076-792 09 40