Nyheter

Har du testat nya versionen av vår Hittaut-app?

Appframsida Appframsida
Som många redan upptäckt har vår Hittautapp fått ett helt nytt utseende. I ett samarbete med företagen Humblebee och Sensibar har vi inför säsongen 2024 tagit fram en helt ny version från grunden med ett nytt utseende och nya funktioner. Appen kommer dessutom möjliggöra nya funktionaliteter i framtiden och på sikt innebära en bättre Hittaut-upplevelse.

Ökad tillgänglighet i fokus!

Tillgänglighet har varit ett ledord i utvecklingen av den nya appen vilket syns tydligt i det nya utseendet. Checkpoints-markörerna har fått nya, tydliga färger och mer utrymme har lämnats åt orienteringskartan.

Vi har byggt om appen från grunden p.g.a att den gamla versionen av appen som utvecklades 2013 byggde på ett ramverk som slutar att fungera 2025 var vi tvugna att utveckla en ny app. Vår ambition har alltid varit att ge en så bra användarupplevelse som möjligt.

Här kommer några snabba lösningar och tips på vanliga frågor:

  1. Inloggningsproblem? Kontrollera om du använder rätt bokstäver (stora/små) i ditt användarnamn och lösenord
  2. Är kartan suddig? Se till att ladda ner kartan i appen för högupplöst visning.
  3. Saknar du GPS-markören i appen? Aktivera platstjänster för Hittaut i din smartphones inställningar under 'Appar' -> 'Hittaut'. Säkerställ att du gett åtkomst till platsdata för Hittaut-appen genom att göra det under behörigheter, plats.
  4. Få du ingen fråga om nedladdning av karta? Ge appen åtkomstbehörighet till foton och media på din smartphones systeminställningar 'Inställningar' -> 'Appar ' -> 'Hittaut
  5. Ladda ner kartan i appen och spara den på din smartphone.
  6. Använd hemsidans karta om det är svårt att komma in i appen.
  7. Hämta en papperskartan vid närmaste utlämningsställe eller ladda ner en pdf-fil med från hemsidan under menyn Karta/Papperskarta.

Tjej ligger i gräs med karta, mobil