Nyheter

Hittaut fram till nyår

julsäsong julsäsong
Imorgon den 1 dec startar två stycken julprojekt igång!
I år erbjuder Strängnäs och Katrineholm en extra chans att Hittaut i slutet av året. I Strängnäs kallar man julsäsongen för "Hittaut Advent i Strängnäs" De har samarbete med handlarna där det lottas ut presentkort bland deltagarna. I Katrineholm släpper de en checkpoint om dagen fram till 24 dec.

Hittaut Advent i Strängnäs

Kartan kommer att finnas i Hittaut appen, det blir inga utskrivna kartor för detta kortare projekt. Checkpointsen, A4 skyltar kommer att sitta i affärer och några andra verksamheters fönster mm.  På en A4 skylten står koden som ska registreras. 

Strängnäs Malmby OL arrangerar detta tillsammans med Mitt Strängnäs som är en företagarförening. Syftet med projektet är att visa på möjligheten till julhandel i Strängnäs och möjliggöra till promenad och rörelse för intresserade. 

Varje vecka kommer det dras två vinnare som vinner skänkta priser från handlarna.


Julkalender i Katrineholm

Ortsbor och besökare i Katrineholm kommer få uppleva en Hittaut-julkalender med en ny checkpoint varje dag från första december fram till julafton. Är det mycket annat att stå i runt jul finns chans att registrera checkpoints på olika ställen runt om i stan ända fram till nyårsafton De dagliga checkpointsen syns bara på den digitala kartan på hittaut.nu/katrineholm och i appen Hittaut. De kommer dyka upp på lite olika platser runt om i stan vid midnatt, så håll utkik.

Båda dessa projekt med bonussäsong har öppet fram till den 31 dec. 

Dessutom har Stockholm C, Huddinge, Göteborg och Två halvöar öppet året ut.