Nyheter

Hittautpremiär i Huddinge

Premiär Huddinge Premiär Huddinge
Imorgon, lördag den 24 februari, startar vi en ny Hittautsäsong och inför detta år har två nya projekt tillkommit.

Huddinge är först ut med att köra igång sin säsong. Med stor entusiasm erbjuds ett brett utbud av varierande checkpoints runt om i Huddinge. Papperskartan kommer att finnas tillgänglig senare under året, så fram tills dess kan den digitala kartan användas via appen eller hemsidan.

När vi kontaktade projektledaren Torbjörn var han ute och satte ut checkpoints inför premiären. Huddinge kör sitt tredje år och här delar Torbjörn med sig av lite mer information om årets upplägg:

-  Vi startar upp med tre områden, varav ett område har hela 80 nya checkpoints. Det finns checkpoints av alla slag, i skogen, längs promenadvägar, i lekparker och naturligtvis även några djur att besöka i Rådsparken.

Huddinge

- Vi fortsätter med att släppa checkpoints i fler områden när isen och kylan har försvunnit. Det kommer bland annat att inkludera nya områden, badplatser och en fantastisk blomsteräng senare under sommaren.

- Den tryckta Hittautkartan kommer att finnas tillgänglig under maj-juni, och fram tills dess kan kartor laddas ner som pdf från vår hemsida. All information om utlämningsställen för kartor finns på vår hemsida. Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss via e-post på huddinge@hittaut.nu.

Kommande säsongsstarter

Nästa projekt som startar är Katrineholm den 15 mars, och därefter kommer fler starter att ske ända in i juni. De helt nya projekten är Ludvika och Simrishamn, och vi välkomnar dem varmt till Hittautfamiljen. Andra förändringar som har skett är att Oskarshamn byter namn till Smålandskusten, samt att Strömstad/Tanum delar på sig och blir varsitt eget projekt.

Vi ser fram emot en ny säsong med många nya platser att utforska och spännande Hittaut-äventyr att ta del av!