Nyheter

Hittaut i Tibro

Lögestenen Lögestenen
LETA CHECKPOINTS OCH UPPTÄCK HELA TIBRO KOMMUN BÅDE TILL FOTS OCH PÅ CYKEL! 1 maj – 30 september 2022 Hittaut är en bra form av att röra på sig där du med hjälp av karta letar checkpoints i Tibros omgivning. Missa inte att besöka Lögestenen.
I fjol har Hittaut lockat mer än hundra tusen deltagare att ta sig ut och leta checkpoints i olika delar av Sverige.

I fjol har Hittaut lockat mer än hundra tusen deltagare att ta sig ut och leta checkpoints i olika delar av Sverige.

För andra året finns Hittaut i Tibro. Efter förra årets succé så kan du också i år prova på Hittaut. Även i år kan du upptäcka nya platser i kommunen. Dessutom får du motion på köpet. Till din hjälp har du fått Hittautkarta i din postlåda eller använda en digital karta i Tibro Hittaut appen/på hemsidan. 

Vid varje checkpoints finns en kod som du registrerar på ditt konto, med chans att varje månad vinna presentkort på 1 000 kr för inköp i butiker som är med i Tibro Handel. 

Alla kan delta utifrån sina förutsättningar, dygnet runt under maj till september. Hittaut ägs av Svenska Orienteringsförbundet och drivs ideellt i Tibro av Tibro Orienteringsklubb. Hittaut är gratis.

Hittaut finns på ca 90 platser runt om i Sverige. Vill du prova på flera Hittaut så har Skövde också ett intressant upplägg på sitt Hittaut. I år stöder Leader Östra Skaraborg Hittaut i Tibro.

⦁ HITTAUT AKTIVITET FÖR ALLA ÅLDRAR

⦁ HITTAUT FÖR SEMESTER HEMMA ELLER BORTA 

⦁ HITTAUT AKTIVERAR BÅDE KROPP OCH KNOPP