Nyheter

Nu har kartan äntligen släppts!

kartlådor2020 kartlådor2020
Totalt har 60,000 kartor tryckts i år. Här är leveransen på 25,000 kartor till OK Linnés klubbgård som distribueras runt om i Uppsala under Valborg.
Många har redan hittat ut i Ultuna och löst gåtorna till de dagliga försläppen, men nu är det äntligen dags för det ordinarie släppet av hittaut i Uppsala 2020!

Totalt kommer 112 checkpoints finnas tillgängliga för registrering från och med midnatt natten till Valborg. Några har redan fått kartan i brevlådan (se tidigare nyhet om detta), medan andra får lov att ta sig till något av våra uthämtningsställen. Kartan skulle egentligen levererats imorgon, men bättre för tidigt än för sent! Vill ni vara säkra på att få kartan tidigt på Valborg så finns den att hämta utomhus vid OK Linnés klubbgård i Norby. För övriga uthämtningsställen kommer kartan att levereras under förmiddagen på Valborg.

Det är otroligt roligt att se att så många har tagit chansen att smygstarta årets säsong. Många har hört av sig och varit positiva till försläppet, speciellt med tanke på att många andra aktiviteter ställts in i dessa tider. Vi vill uppmana alla att tänka på varandra och hålla avstånd. Är det mycket folk runt en checkpoint, vänta på er tur och försök att memorera bokstaven och gå en liten bit innan ni registrerar i appen eller antecknar den.

Totalt har redan 1260 deltagare registrerat minst en checkpoint. En mycket bra start på en förhoppningsvis lång och härlig hittaut-säsong med rekordmånga 160 checkpoints att hitta ut till!

Lycka till!

Skribent: David Lingfors