Nyheter

Snart dags för en ny säsong av hittaut!

EgenStolpe EgenStolpe
Vill du önska plats på en checkpoint-stolpe? Mejla till oss och berätta var! Eller swisha direkt och märk med "Checkpoint" så hör vi av oss!
Planeringen av årets hittaut-säsong i Uppsala är inne på slutspurten. Nu är det klart att kartan släpps 30 april alltså på Valborgsmässoafton. Vi hoppas såklart på fint vårväder så att ni har möjlighet att hittaut hela långhelgen!

Nytt för i år är att kartan kommer levereras av Postnord, istället för UNT som tidigare. Vi har dock inte möjlighet att skicka ut kartan till alla ca 100,000 hushåll i Uppsala. Istället kommer vi skicka den till ungefär en tredjedel i år för att sedan 2021 och 2022 skicka kartan till resterande. Det blir alltså ungefär lika många kartor som tidigare, men till lite nya mottagare. Precis som tidigare kommer kartan finnas att hämta på ett tjugotal platser runt om i Uppsala! En uppdaterad lista på uthämtningsställen kommer närmare start.

Ni som får kartan med Postnord i år och godkänner reklam kommer att hitta den i "Uppslaget", men ni som inte har reklam kommer också få den samma dag!

Postnummer som kommer att få kartan i år är:

752 Berthåga, Ekeby, Flogsta, Kungsgärdet
756
757

Alltså samtliga med postnummer som börjar på 756 eller 757 och vissa som börjar på 752.


Sponsra en checkpoint

Några av er valde att sponsra en checkpoint förra året vilket vi tyckte var kul! Därför ges möjligheten att göra det även i år. Mejla till uppsala@hittaut.nu med önskemål om plats senast fredag 27 mars!

Hälsningar,
Arrangörerna i OK Linné

Skribent: David Lingfors