Nyheter

Två chanser att registrera bonus-checkpoint!

Två chanser att registrera bonus-checkpoint! Två chanser att registrera bonus-checkpoint!
Två tillfällen att registrera checkpoint 14 i samband med orienteringstävlingen Linnéklassikern 8-9 september i Siggefora eller multisporttävlingen Raid Uppsala 13 oktober vid Hammarskogs herrgård.
Ta chansen att kombinera en extra checkpoint med att testa riktig orientering eller multisport! Nu under hösten kommer vi att sätta upp en extra checkpoint, som bara kommer att finnas tillgänglig vid två separata tillfällen, i samband med att OK Linné arrangerar en orienterings- respektive multisporttävling.

I samband  med starten av hittaut upptäcktes att checkpoint 14 hamnat under en inforuta och därför har den inte kunnat registreras. Men nu kommer alltså två unika chanser att registrera checkpoint 14 i samband med OK Linnés höstarrangemnag. Dessa tillfällen är dels Linnéklassikern i Siggeforatrakten den 8-9 september och dels Raid Uppsala i Hammarskog den 13 oktober. På Linnéklassikern finns enkla och korta banor som passar för dig som inte har testat orientering förut och du kan anmäla dig på plats! Om du vill testa multisport finns det kortare banor som passar nybörjaren och du tävlar i lag med en kompis. Kontrollerna tas då både till fots och på cykeln och är placerade nära stigar. Vill du ha en extra utmaning kan du även prova på de längre banorna där kanotorientering också ingår.


Du hittar mer information om Linnéklassikern för lördagen den 8 september här och för söndagen den 9 september här inklusive hur du hittar dit. Dessutom kommer nyheter om tävlingen att presenteras på eventsidan på facebook.


Information om Raid Uppsala finns både på tävlingens hemsida och på facebook. Du behöver anmäla dig i förväg och det blir lite billigare om du gör detta senast 1 september. Sista datum för anmälan är sedan 30 september.


Varmt välkommen till Linnéklassikern 8-9 september och Raid Uppsala 13 oktober!

Skribent: David Lingfors