Nyheter

Uppsala - checkpoint 14 utgår och 46 flyttad!

Checkpoint 46 nya placering Checkpoint 46 nya placering
Checkpoint 46 har blivit flyttad till en sten, 100 m sydost om den gamla placeringen.
Checkpoint nummer 14 är struken och nr 46 är flyttad pga att den ligger nära en skjutbana.

Först och främst är det roligt att se så många vara ute och leta checkpoint i det fantastiska vårvädret! Vi har redan nästan 1000 deltagare som tillsammans registrerat 8 000 checkpoints. Bra jobbat!

14 struken

Tyvärr har vi tvingats stryka nummer 14 då den hamnade under en inforuta på papperskartan. Vi kanske kommer sätta ut den i samband med något släpp och då kommer information om det. 

46 flyttad pga skjutbana

Den andra checkpointen, nr 46, har vi flyttat idag (9 maj) eftersom den ligger inom riskområdet för en skjutbana. Nr 46 sitter numera vid stenen 100 m sydost om tidigare placering, se kartklipp nedan. Webbkartan och appen är uppdaterade med ny placering och tydlig information på kartan. 

Vi från arrangörsteamet ber om ursäkt för detta både till er som deltar i hittaut, men också till Ultuna pistolskytteförening som drabbats. Sprid gärna detta budskap till andra deltagare, speciellt de som inte läser nyheter på hemsidan och på Facebook. Vi kommer även att anslå information runt omkring skjutbanan för att minimera risken att någon beträder skjutbanan.

Såhär ser det ut på webbkartan

webbkarta nr 46