Nyheter

Vinstdragning i försläppet

Försläpp 2019 - Dag 3 Försläpp 2019 - Dag 3
De tio första checkpointen gick att finna med hjälp av ledtrådar av olika slag.
Tack till alla som antog utmaningen och hittade ut utan karta, för att istället navigera rätt med hjälp av ledtrådar av olika slag. Här presenteras vinnarna av presentkort från Alewalds samt ett par förklaringar bakom ledtrådarna.

Totalt var det 208 personer som registrerade minst en checkpoint i försläppet och hela 48 lyckades ta alla. Vi tycker att det var kul att så många antog utmaningen! Det var också kul att göra något extra i år när vi firar vår tionde säsong tillsammans med er!

Vinnare i vinstdragningen av presentkort på 250 kr från Alewalds blev;

Anne-Lie Blomström,
Ulrik Marcks von Wörtemberg
Mari Kadi

Stort grattis till er!

Alewalds

Nu är kartan ute och det är (förhoppningsvis)  lite lättare att hitta checkpointen. Men här kommer förklaringen till ett par av ledtrådarna.

Dag 2; Vi startade här vid Musikum (bilden) och tog oss sedan mellan Ekonomikum och Katedralskolan för att sedan svänga vänster efter Vasaparken där pinnen satt.

Dag 4; Detta chiffer gäckade en del. Ledtråden till att lösa chiffret låg i att "tänka två steg till", dvs. om man hoppade fram två steg i alfabetet för varje bokstav i chiffret kunde man läsa "OK Linnés klubbgård".

Fortsatt lycka till i vårsolen!

Skribent: David Lingfors