Vinstdragning

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett Hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett Hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och blir även kontaktade per mail, så var noggrann med att ange din aktuella e-postadress på ditt Hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta. Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av två bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett Hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.

DATUM FÖR VINSTDRAGNINGAR

Du har chans att vinna fina priser i våra vinstdragningar och tävlingar. 

Vinstdragning #1: 30 juni (skolklasser t.o.m. årskurs 6)

1:a pris: Sportutrustning från Team Sportia (värde 5000 kr)

  • Klasslag t.o.m. årskurs 6 tävlar om sportutrustningen
  • Det lag som har tagit flest checkpoints t.o.m. 30 juni vinner
  • Utrustningen väljs i samråd mellan klassansvarig lärare och butiksansvarig på Team Sportia Bollnäs, och kan utgöras av t.ex. fotbollar och innebandyklubbor


Vinstdragning #2:  30 september (efter avslutad säsong)

1:a pris: Gymårskort på Karma Träningscenter (värde 5000 kr)

Samtliga registrerade deltagare deltar i denna utlottning. 


Våra partners