Nyheter

Fånga naturens färgprakt i sommarens fototävling

fototävling_2023 fototävling_2023
Nu grönskar det i skog och mark och tack vare allemansrätten har vi möjlighet att insupa naturens färgprakt runt om i landet. Delta i Hittauts fototävling genom att fånga naturens färger på bild eller i ett kort filmklipp.

Sommaren gör nu sitt intåg med intensiv grönska, blommande fruktträd och prunkande rabatter. Det är dags för sommarens fototävling där det gäller att fånga naturens färgprakt under Hittaut-rundan. Tävlingen arrangeras i samarbete med Landshypotek Bank som bidrar med priser till tre vinnare: en ryggsäck med lite smått och gott som kan komma väl till pass på framtida skogsutflykter (värde ca. 750 kr).

Gör så här för att delta:

1. Det finns två kategorier i tävlingen: bild och film. Fota/filma något du associerar till temat ”naturens färgprakt”.

2. Posta ditt bidrag på din Instagram eller Facebook med följande hashtags: #hittautfärger #hittaut och #landshypotekbank.

3. Följ @hittaut_orientering och @landshypotekbank på Instagram, eller gilla Hittaut och Landshypotek Bank på Facebook.

Villkor

  • Sista dag att publicera ditt bidrag är 6 augusti.
  • Du behöver ha ett publikt konto under tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag.
  • Det ska vara du som har skapat ditt tävlingsbidrag.
  • Tävlingsbidraget ska vara från Hittautsäsongen 2023 och ha en synlig koppling till Hittaut.
  • Svenska Orienteringsförbundet/Hittaut förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidragen i marknadsföring och information i verksamheten. Fotografens namn anges om inget annat önskas. 
  • Landshypotek Bank förbehåller sig rätten att i samband med tävlingen använda bidragen för publicering i sina sociala kanaler.
  • Tävlingens priser kommer från Hittauts huvudpartner Landshypotek Bank. Tre vinnare utses av en jury på Svenska Orienteringsförbundet (två personer) och Landshypotek Bank (två personer) och juryns bedömning kommer baseras på kreativitet och koppling till Hittaut och publiceras under vecka 32 på Hittauts hemsida, Facebook, Instagram och nyhetsbrev. 
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 
  • Juryns beslut går inte att överklaga.
  • Tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller organiserad av Facebook eller Instagram.

 

Personuppgiftshantering

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med denna tävling kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Uppgifterna kommer bara användas under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. I samband med publicering av tävlingens vinnare kan vissa personuppgifter såsom namn och ort komma att publiceras på internet och i Landshypoteks egna kanaler. Därutöver använder vi endast kontaktuppgifterna för att utse och kontakta vinnaren.

Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen kommer att behandlas av Landshypotek Bank AB (publ) org.nr 556500-2762, Regeringsgatan 48, 104 41 Stockholm som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679) med tillhörande nationell följdlagstiftning samt övrig tillämplig dataskyddslagstiftning. För ytterligare information om Landshypoteks behandling av personuppgifter, se: https://www.landshypotek.se/kund-hos-oss/personuppgiftshantering/behandling-av-personuppgifter/

Länk till Hittauts villkor och policys.

Lycka till!