Nyheter

Välkommen till Hittauts fototävling: Sommarkänsla!

Sommarkänsla_fototävling Sommarkänsla_fototävling
Foto: Cecilia Belfrage
Solen strålar, fåglarna kvittrar och naturen blomstrar – det är dags att låta sommarkänslan flöda fritt! Nu är det dags för sommarens fototävling med temat ”sommarkänsla”.

Har du fångat ett ögonblick av glädje under en skogspromenad? Eller kanske fångat solnedgången över en stilla sjö efter en dag av checkpointletande? Oavsett om det är en fridfull stund i skogen eller en sprakande grillfest med vänner, vill vi se hur du tolkar sommaren genom din lins.

Ta med oss på din resa och låt dina bilder berätta historien om din sommar och din upplevelse av att vara aktiv med Hittaut. Dela med dig av dina mest minnesvärda ögonblick och tävla om fantastiska priser!

Låt sommarkänslan inspirera din kreativitet och visa världen hur du tar vara på sommarens checkpointskatter genom Hittaut!

Tävlingen arrangeras i samarbete med Landshypotek Bank, Bagheera, Folksam och Eksjöhus som bidrar med priser till fyra vinnare (max värde 750 kr/pris)

Gör så här för att delta:

 1. Ladda upp en bild eller film. Fota/filma något du associerar till temat ”Sommarkänsla”.
 2. Posta ditt bidrag på din Instagram eller Facebook med följande hashtags: #sommarkänsla #hittaut #landshypotekbank #bagheera #folksam och #eksjohus
 3. Följ @hittaut_orientering och @landshypotekbank, @bagheerasport, @folksam och @eksjohus på Instagram, eller gilla Hittaut och partners på Facebook.

Villkor

 • Tävlingen pågår mellan 10 juni och 31 augusti.
 • Du behöver ha ett publikt konto under tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag.
 • Det ska vara du som har skapat ditt tävlingsbidrag.
 • Tävlingsbidraget ska vara från Hittautsäsongen 2024 och ha en synlig koppling till Hittaut.
 • Svenska Orienteringsförbundet/Hittaut förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidragen i marknadsföring och information i verksamheten. Fotografens namn anges om inget annat önskas.
 • Landshypotek Bank, Bagheera, Folksam och Eksjöhus förbehåller sig rätten att i samband med tävlingen använda bidragen för publicering i sina sociala kanaler.
 • Tävlingens priser kommer från Hittauts huvudpartners Landshypotek Bank, Bagheera, Folksam och Eksjöhus. Fyra vinnare utses av en jury på Svenska Orienteringsförbundet (två personer) och Landshypotek Bank, Bagheera, Folksam och Eksjöhus (en person/var) och juryns bedömning kommer baseras på kreativitet och koppling till Hittaut och publiceras under vecka 36 på Hittauts hemsida, Facebook, Instagram och nyhetsbrev.
 • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 • Juryns beslut går inte att överklaga.
 • Tävlingen är inte sponsrad, administrerad eller organiserad av Facebook eller Instagram.
 • Du måste vara minst 18 år för att kunna delta i tävlingen.
 • Du behöver ha en fullständig version av Facebook eller Instagram. Din Instagram- eller Facebookprofil måste också vara skapad i enlighet med respektive plattforms villkor.
 • Styrelseledamöter i Landshypotek Ekonomisk Förening, anställda på Landshypotek Bank AB (publ), anställda, styrelseledamöter och förtroendevalda i Svenska Orienteringsförbundet samt Hittautsamordnare får inte delta i tävlingen.
 • Anställda samt styrelseledamöter på Bagheera, Folksam eller Eksjöhus får inte delta i tävlingen.

Personuppgiftshantering

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med denna tävling kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Uppgifterna kommer bara användas under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. I samband med publicering av tävlingens vinnare kan vissa personuppgifter såsom namn och ort komma att publiceras på internet och i Landshypoteks egna kanaler. Därutöver använder vi endast kontaktuppgifterna för att utse och kontakta vinnaren.

Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen kommer att behandlas av Landshypotek Bank AB (publ) org.nr 556500-2762, Regeringsgatan 48, 104 41 Stockholm som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679) med tillhörande nationell följdlagstiftning samt övrig tillämplig dataskyddslagstiftning. För ytterligare information om Landshypoteks behandling av personuppgifter, se:

https://www.landshypotek.se/kund-hos-oss/personuppgiftshantering/behandling-av-personuppgifter/

Länk till Bagheeras intrigitetspolicy

Länk till Folksams GDPR hantering av personuppgifter

Länk till Eksjöhus intrigitetspolicy

Länk till Hittauts villkor och policys.

Lycka till!