Arrangör och kontakt

OK Alehof


OK Alehof

Föreningen bildades 1945 och utövar sporterna orientering, längdskidåkning och terränglöpning. Idag har föreningen 600 medlemmar. Vår viktigaste samlingspunkt är klubbhuset Dammekärr som ligger nära Nödinge i Ale kommun. Dammekärr används flitigt för träning, tävling och läger.

Orientering

Orientering är klubbens största idrottsgren. Föreningen har alltid prioriterat ungdomsträning och profilerar sig som en breddklubb, där ett flertal duktiga orienterare skolats genom åren.

Längdskidor

Inom längdskidåkning har klubben blivit en av distriktets aktivare föreningar. Vid klubbstugan finns en konstsnöanläggning och föreningen har varje år ett stort antal deltagare på de olika Vasaloppen.

Terränglöpning

Klubbens vuxna löpare har gemensamma träningar varje vecka året om.


Varje år, i maj månad, arrangeras också Vättlefjällsvandringen, en 25 alternativt 15kilometer lång vandring i skogen i Vättlefjälls vildmarksområde. Närmare 1000 personer deltar i vandringen.


Vill du vara med i vår verksamhet så är du välkommen! Kontakta oss via e-post så får du mer information! Du kan också besöka vår webbplats för information om aktuella aktiviteter.

Hemsida: www.alehof.se                                   E-post: kansliet@alehof.se

Ale_Alehof.gif

Har du frågor eller funderingar tveka inte att ta kontakt via ale@hittaut.nu

Våra partners