Nyheter

En lyckad hittautsäsong avslutad

Infartstavla Infartstavla
Borlängeborna letade checkpoints med liv och lust!
Vår första hittautsäsong i Borlänge blev lyckad.

Säsongen är nu över sedan en dryg månad tillbaka, men vi planerar redan för nästa år med en utökad karta – nu med även de södra ”förorterna” Gylle, Åselby och Romme. Ta tillfället i akt att vidga era vyer och nästa år besöka nya hörn av kommunen som ni kanske aldrig tidigare sett.

Vi är väldigt nöjda med det positiva gensvar vi fått under årets hittaut och tycker att över 2600 deltagare detta vårt första år i Borlänge är ett gott resultat. Tillsammans har ni avverkat en sträcka som motsvarar mer än fyra varv runt jorden och registrerat mer än 83.000 checkpoints. Det är väldigt roligt att så många uppskattat utmaningen att leta checkpoints samtidigt som det inneburit en perfekt möjlighet till friskvård och motion utomhus detta andra pandemiår.

Under sommaren och hösten har vi genomfört vinstdragningar och delat ut priser till sammanlagt drygt 150 pristagare vid fyra olika tillfällen. Om du vunnit men ännu inte hämtat ut ditt pris har du chansen denna vecka ut – sista dag för avhämtning är 21/11 – sen tillfaller priset arrangören.

Vi tackar för ert deltagande och önskar er hjärtligt välkomna till nästa års hittaut i Borlänge!

/Leif Åkerblom

Projektledare hittaut Borlänge