Nyheter

Extrasläpp den 3 juni

Highland Cattle Highland Cattle
Highland cattle vid Vassjön
På lördag, den 3 juni, släpper Hittaut Borlänge 10 nya checkpoints i området runt Bysjön. Webbsida och app öppnar för registrering kl. 8:00 på lördagsmorgonen. Alla checkpoints kommer dock inte att vara utplacerade i förväg utan sätts ut först kl. 8:00.

Representanter för Borlänge kommun och Hittaut finns på plats vid Häggenäsudden kl. 9-12. Där bjuder vi på fika och informerar om allemansrätten. Vi hoppas på en fin dag och önskar dig lycka till i jakten på checkpoints. Förutom fika från Borlänge kommun kommer ICA Kvarnen att bjuda alla som kommer till Häggenäsudden på en glass att hämta i butiken.

Välkommen! 

Vi rekommenderar att du tar dig till fots eller med cykel till Häggenäs, eftersom det finns få parkeringsmöjligheter och även en vägbom. Om du ändå behöver ta bil till området hänvisar vi i första hand till en parkeringsyta vid fågeltornet i Vassjön. Därifrån är det omkring 2 km till Häggenäs.

Hitta till Häggenäs via Naturkartan: https://www.naturkartan.se/sv/dalarnas-lan/rastplats-haggenas

 

Efter helgen kommer vår första vinstdragning att genomföras för vårperioden – alla checkpoints registrerade t.o.m. den 2/6 ger en lott i dragningen. Vinnarna kommer att meddelas via e-mail. 

Om du är med i jakten på checkpoints har du möjlighet att vara med i utlottningen av VÅRT STORA PRIS när säsongen avslutas den 1 oktober. Då lottar vi ut ett presentkort på 5000:- på ICA Kvarnen.