Nyheter

Hittaut är nu i full gång

checkpoint_mobil checkpoint_mobil
Du kan registrera direkt i appen eller i dator när du kommer hem
Hoppas att du har fått hittaut-kartan i brevlådan om du bor i Borlänge och vill ut och leta checkpoints. Årets upplaga har redan första månaden fått stort genomslag och i skrivande stund har vi nästan 1850 registrerade deltagare och över 35.000 registreringar, vilket vi tycker är fantastiskt.

Nu hoppas vi förstås att ännu fler Borlängebor och besökare upptäcker hur roligt det är att leta checkpoints i både skog och stad. 
Några har redan besökt samtliga 120 checkpoints vi hittills satt ut. Senare i sommar kommer vi att komplettera med fler upp till totalt 150 innan säsongen är slut.
Vi har dock förstått att många besöker checkpoints utan att registrera dem. Om just du tycker att hittaut är kul och vill att det ska vara kvar även nästa år så är det viktigt att du registrerar dina checkpoints när du besöker dem. Antalet registrerade checkpoints ligger till grund för både sponsring och vårt stöd från kommunen. Du kan registrera checkpoints direkt i hittaut-appen på telefonen eller i datorn när du kommer hem, då behöver du skriva upp koden på varje checkpoint eller fotografera av den.