Nyheter

Nu kör vi igång

Letacheckpoints Letacheckpoints
Dags att börja leta checkpoints igen!
Nu börjar det brinna i knutarna och årets Hittaut i Borlänge närmar sig med stormsteg. Lördagen den 29:e april kl 08:00 öppnar vi säsongen med att släppa 130 checkpoints. Passa på att utnyttja långhelgen över Valborg och 1:a maj till att komma ut i naturen och plocka dina första checkpoints. Senare under året kommer vi att släppa ytterligare 30 checkpoints vid olika tillfällen - totalt 160 st.

Nytt för i år är att vi har utökat kartområdet och även har checkpoints i Ornäs - ned till Uvberget. Nytt område är också Bysjörundan (som dock släpps först vid ett senare tillfälle). 

Förutom våra nya områden har vi som vanligt checkpoints i stadsnära miljöer och parker från Mellsta i norr till Frostbrunnsdalen och Rommehed i söder. Mer utmanande terräng hittar ni i skogarna runt Skräddarbacken och Bergebo motionscentral.

Vi kommer detta år inte att dela ut några kartor till hushållen utan dessa kan endast hämtas på något av våra utlämningsställen. (Här hämtar du kartan). Ta gärna med flera kartor och lägg i fikarummet på jobbet.

Delta kan du också göra via mobilappen där kartan blir tillgänglig på morgonen den 29:e april - samtidigt som möjligheten att registrera dina checkpoints också öppnar.

Möjlighet finns även att delta i Skolutmaningen för skolor eller i Friskvårdsutmaningen. Den sistnämnda är för företag och organisationer, som vill sätta personalen i rörelse. Hör av dig till borlange@hittaut.nu .

Priser lottas ut bland alla deltagare i hittaut. I år bl a ett presentkort på ICA Kvarnen på 5000 kr.

Välkomna att hitta ut hälsar arrangörerna

Domnarvets GoIF, Stora Tuna OK, Kvarnsvedens GoIF OK