Nyheter

Snart slut på säsongen

September2023 September2023
Hösten i antågande
Efter en fantastisk säsong för att vistas i skog och mark börjar det nu närma sig slutet på årets Hittaut i Borlänge. Trots att värmen på dagarna fortsatt att hänga kvar märker vi ändå att hösten är i intågande. Alla har säkert också märkt att det förutom checkpoints varit ett fint år för att dessutom samla svamp.

3346 deltagare har i skrivande stund registrerat över 126.000 checkpoints! En siffra som innebär en ökning mot förra årets resultat med 11 procent. 

Hittills har 238 hittautare besökt årets samtliga 160 checkpoints med åtminstone ett 20-tal ytterligare som nog siktar på att nå dit. Dessutom har vi märkt att det finns ett stort mörkertal då många deltagare inte registrerar sig över huvud taget eller går tillsammans med familj eller vänner där bara någon i gruppen registrerar. Sammantaget innebär detta att Hittaut fortsatt att vara en populär friskvårdsaktivitet för såväl Borlängebor som besökare utifrån.

Du vet väl...

...att varje registrerad checkpoint innebär en lott i vår slutdragning av priser. Passa på att spurta sista veckan och helgen som kommer för större chans att vinna.

Söndagen den 1/10 är sista dag för att registrera checkpoints för att komma med i dragningen.

Vi kommer i början av nästa vecka att lotta ut presentkort från ICA Kvarnen, där det största är på 5000:- med ytterligare några "tröstpriser".