Nyheter

Sommartider, hej hej, sommartider

badbrygga badbrygga
Sommar, sommar och sol...
Försommaren har onekligen varit frikostig med ett fantastiskt väder. Detta har kanske inte varit helt optimalt för viljan att ge sig ut och leta checkpoints. Trots detta har i nuläget nästan 150 personer besökt och registrerat samtliga 140 checkpoints och ytterligare 100 har passerat 100-strecket så här långt!

Vår mest besökta checkpoint är nr 17 vid Bullerforsens kraftstation som sponsras av Borlänge Energi. Tätt därefter följer tre checkpoints på Borganäsvägen i Borlänge centrum.

MEST BESÖKTA CHECKPOINTS

#     Nummer Antal
1     17            1084
2     38           1046
3     35           1027
4     37           1024

NYA CHECKPOINTS 1 JULI

Från 1 juli kl 08.00 finns 10 nya checkpoints att besöka – den här gången i skogen på Hönsarvsberget norr om Bergebo motionscentral. Det blir en lite större utmaning och mer ”vildmarkskänsla” än huvuddelen av våra övriga checkpoints. Även om sommarvärmen den senaste tiden varit tryckande så är det ofta svalare i skogen så passa på att spurta hem några extra checkpoints före helgens vinstdragning.

VINSTDRAGNING 1 JULI

Den 1 juli gör vi en utlottning av 5 presentkort à 400:- hos Intersport Norra Backa. Varje registrerad checkpoint före 1/7 ger en lott så ju fler checkpoints du besöker desto fler chanser har Du att vinna.
Vi kommer att publicera vinstlistan på hemsidan och även i e-post direkt till vinnarna.

STÖTTA OSS GÄRNA

Hittaut är gratis men skulle du känna för att ge oss ett stöd och ännu bättre förutsättningar inför kommande år får du gärna swisha valfritt belopp (t.ex. 50 kronor) till oss på 123 567 9675 eller genom att använda denna QR-kod.

CHECKPOINT BORTA

Vi får ofta frågor och meddelanden om någon checkpoint är svår att hitta eller om stolpen eller koden försvunnit. Om du är säker på att en checkpoint försvunnit eller skadats meddela oss då per mail borlange@hittaut.nu.

Ibland tvingas vi under perioden ändra placering på en checkpoint av någon anledning. Vi ändrar då placering och beskrivning i appen och lägger ut ett meddelande om ändringen på hemsidan och i Facebook.

Till sist önskar vi dig en fortsatt fin sommar och lycka till med HITTAUT