Nyheter

Snart dags för 2019 års Hittaut

Nu drar det ihop sig till 2019 års Hittaut i Enköping. OK Enen har jobbat hårt under vinterhalvåret för att ni ska få en lika bra eller till och med ännu bättre upplevelse i år än förra året. Den 25 april drar det igång med de första 99 checkpointsen i Enköpings tätort.

Vi har rekat nya platser för checkpoints under hösten och dessa tillsammans med all annan information är nu skickad till vår designer och vi ser nu fram emot att inom kort få ta del av den nya kartan. Vi har även tecknat avtal med gamla och nya sponsorer. Våra huvudsponsorer Enköpings kommun och Sparbanken i Enköping är vi särskilt tacksamma för att ni sponsrar oss även i år.

Under de närmaste veckorna kommer all information på hemsidan att uppdateras så att allt är rätt inför starten av Hittaut som sker den 25 april. Då släpps de första 99 checkpointsen, varför bara 99 tänker ni, jo nummer 100 kommer att vid ett fåtal tillfällen att finnas uppsatt i samband med ett särskilt evenemang. Läs mer på kartan och hemsidan, påminnelser kommer på hemsidan och Facebook när det närmar sig.

Enköpings tätort, Fjärdhundra, Hummelsta, Lillkyrka och Örsundsbro är tillbaks i år och Grillby är med för första gången med en helt nyritad karta. Totalt är det 200 checkpoints ute i skog, mark och tätort som väntar på er.

Priser kommer det att finnas också, fina presentkort att använda i Enköpings butiker.