Nyheter

Tack från OK Enen

Nu när året är som mörkast vill vi i OKEnen rikta ett stort TACK till alla ni som gjorde Hittaut Enköping 2017 till en succé! Redan nu pågår planeringen för fullt inför ett ännu bättre Hittaut Enköping 2018.

Tillsammans tog ni hela 20 316 checkpoints och rörde på er i drygt 15 000 timmar. Ni deltagare, i alla åldrar från 4 till 82 år, har joggat, cyklat och promenerat i närmare 50 000 kilometer mellan de olika checkpointsen. Svindlande siffror! Bra jobbat allesammans!

Årets populäraste checkpoint blev nr 25 som fanns i Drömparken. Den har blivit registrerad 368 gånger!

Vi passar också på att säga ett stort GRATTIS till årets alla vinnare. 37 personer har vunnit Enköpings presentkort, som kan omvandlas till nästan vad som helst hos en mängd butiker, restauranger, caféer, frisörer och mycket mer runt om i Enköping. Och till er som inte vann, önskar vi bättre lycka nästa år, vi fortsätter med de uppskattade vinsterna.

Det är bara lite drygt fyra månader kvar tills den nya Hittaut-kartan kommer i din brevlåda! Då med nästan dubbelt så många checkpoints och en särskild karta över Enköpings centrum. Precis som i år blir det extra checkpointsläpp varje månad ända fram till oktober. Vi hoppas att du vill vara med!

God Jul och Gott Nytt Hittaut-år 2018

önskar arrangörsgruppen för Hittaut/OK Enen

Skribent: Enköping