Nyheter

Friska Forshaga är HittaUt Forshaga

Friska Forshaga logga Friska Forshaga logga
Friska Forshaga är HittaUt Forshaga. Vi byter stolpjakten mot rikstäckande HittaUt. HittaUt tillhandahålls och supporteras av Svenska Orienteringsförbundet.

Friskvårdsarrangemanget Friska Forshaga går ut på att komma ut och röra på sej i sin egen takt, själv eller tillsammans med andra. Du får tillgång till två olika kartor, en i Deje och en i Forshaga. Nytt för året är de 15 stolparna som vi satt ut med lite längre avstånd och lämpar sig för dig som tycker om att ta med cykeln på en tur.

Det finurliga är att kontrollpunkterna du ska hitta är utplacerade både i samhällena och i den tätortsnära skogen. Det gör att det inte krävs några förkunskaper i orientering. Om du börjar med de lätta i tätorten, kanske du blir sugen att prova de lite svårare. På köpet kanske du upptäcker platser du tidigare inte besökt i din närmiljö.

Nytt är också att vi numera ingår i HittaUt. Vi har bytt ut våra gamla trästolpar mot stolpar i aluminium. Även dekalerna ser annorlunda ut. Här kan du se en bild på hur årets stolpe ser ut. 

Möjligheten att använda sig av en app är tillbaka. Ladda ner HittaUt appen som ta med telefonen ut. Kanske är det tryggt att ta hjälp av GPS.

Lycka till önskar Deje SF och Sisu Forshaga SK!