Arrangör och kontakt

Arrangör

Hittaut arrangeras av Göteborg-Majornas orienteringsklubb (GMOK) och drivs helt ideellt. Vi har mycket att erbjuda dig som vill ha en upplevelserik träning och för dig som tycker om att vara ute i vår spännande natur. 

Du hittar mer information om GMOK

Om GMOK

GÖTEBORG-MAJORNA OK bildades 1993 som en tävlingsklubb av de två klubbarna Göteborgs OK (GOK) och Majornas IK (MIK).  

Målsättningen när tävlingsklubben bildades var att skapa en bred aktivitet i alla åldersgrupper samt att långsiktigt bygga upp en elitverksamhet. Vid bildandet hade GOK en stor ungdomsverksamhet och MIK en stagnerande elitverksamhet. Båda klubbarna hade en grupp mycket aktiva veteraner. Med i bilden fanns redan från början en möjlig sammanslagning av klubbarna, men tidigast efter några år. År 2000 blev så GMOK en ”egen” förening, utan kopplingar till några moderföreningar. Samma år upplöstes GOK. MIK, som är en förening med flera sektioner, lever vidare på sitt håll, men utan koppling till GMOK.

Klubben har idag nästan 600 medlemmar i alla åldrar, (1-90 år), där drygt hälften av våra medlemmar startar i någon tävling under året.

I GMOK satsar vi även på andra aktiviteter än orientering. Förutom att vi ordnar träningsläger för alla, från nybörjare till elit, anordnar vi Tjejträningar, Skinklopp, Stuglopp (från Angered till Skatås) och en mängd andra roliga aktiviteter under året. Vi tror och tycker att det är viktigt med en bra social gemenskap, en förutsättning för att klubben skall lyckas, och vi ger utrymme åt alla kategorier orienterare, allt från den satsande elitorienteraren till naturpass-orienteraren, knatteknataren och superveteranen.

Vi arrangerar även nybörjarkurser för ungdomar och vuxna varje vår i Skatås.

Önskar du mer information om GMOK är du välkommen att kontakta oss, eller varför inte göra ett besök på en träning. Alla är välkomna!

Kontakt

Har du frågor eller funderingar tveka inte att ta kontakt via goteborg@hittaut.nu 

Våra partners