Nyheter

1 maj släpps stora Göteborgskartan. Initialt med 85 checkpoints!

IMG_7892_Hittaut 240421 IMG_7892_Hittaut 240421
Nu är tiden inne och den 1 maj släpps även den stora hittaut-kartan Centrum-Väster & Norra Älvstranden med 85 färska checkpoints! Senare i år blir det fler släpp på denna karta! Gränsen i öster är Vegagatan. Hoppas ni är lika taggade som vi är!

Som vanligt finns kartan i appen och på hemsidan. Sen finns det ju såklart också papperskartor att hämta på alla våra utlämningsställen - se "Karta" eller länk https://koncept.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/goteborg/papperskarta/

1 juli släpps 24 nya checkpoints och 1 augusti släpps ytterligare 25 checkpoints. Sista släppet för i år blir 1 september och då med 16 checkpoints. 

Vi önskar er alla en riktigt trevlig Hittaut-säsong och hoppas att ni tar tillfället i akt och ger er ut i vårsolen och letar checkpoints.

P.S.: Håll koll här för information om Hittaut i de nordöstra delarna av Göteborg. Det blir något liknande som förra året med start 1 juni. Med de planerade 25 checkpoints i nordöst kommer Hittaut Göteborg att omfatta totalt 292 checkpoints i år.