Arrangör och kontakt

Hittaut är Svenska Orienteringsförbundets friskvårdssatsning för allmänheten och drivs ideellt av den lokala orienteringsklubben på 91 orter runt om i landet. I Hässleholm arrangeras Hittaut av Hässleholms OK. Besök gärna vår hemsida för information om vår övriga verksamhet, såsom nybörjarkurser, träningar och tävlingsarrangemang.


Hässleholms OK

Hässleholms OK har främst orienteringsverksamhet för alla åldrar och ambitionsnivåer. Tillsammans tränar vi allt från orientering till löpning och styrketräning. Vi är även aktiva inom mountainbikeorientering och orienteringsskytte. Vår målsättning är att långsiktigt bedriva ungdoms-, motions- och elitverksamhet. 

Vår klubbstuga finns på Österås och vi har även en ungdomslokal på Hässleholmsgården. Området väster om Hässleholmsgården bort till Mölleröd och ner till Finjasjön är ett fantastiskt område för att lära sig grunderna i orientering. Vedemaområdet är en pärla där vi har arrangerat flera SM-tävlingar och en Oringen-etapp. 

Vi tävlar flitigt, mestadels i Skåne, Blekinge, Halland och Småland men ordnar även klubbresor under vår och höst bland annat till världens största stafett; 25-manna. Där är en underbar stämning när yttersta eliten tävlar tillsammans med ungdomar och äldre i samma lag.

Kontakt

Läs mer om vår verksamhet på hassleholmsok.se

Har du frågor om Hittaut är du välkommen att höra av dig till oss på hassleholm@hittaut.nu

Har du frågor om klubbens övriga verksamhet får du gärna höra av dig till sekreterare@hassleholmsok.se, eller kontakta oss på vår facebooksida Hässleholms OK

Våra partners