Nyheter

15 maj drar årets Hittaut-projekt igång i Hudiksvall

Nu börjar vi närma oss starten av årets Hittaut-projekt med stormsteg. Kartan är på tryck, checkpointsen är snart på väg ut i skog och mark och det enda som återstår är att starta upp ännu en lyckad säsong av Hudiksvalls största friskvårdsprojekt. 

Förra året samlade vi hela 1700 aktiva deltagare och var därmed den flitigaste orten i hela Sverige om man ser till antalet deltagare / invånarantal. I år får vi ökad konkurrens då Hittaut har expanderat och nu finns på hela 20 orter i Sverige - jättekul!

Välkomna på invigning - bli först med att hämta årets karta!

Hudik invigning

I år kommer vi inte dela ut kartan till alla hushåll. Istället kommer vi att sprida den via ställ (på utvalda platser), till våra partnerföretag samt till skolor. Vill du bli först med att komma ut och leta checkpoints rekommenderar vi att du kommer på vår invigning den 15 maj

När: kl 12.30, 15 maj

Var: Kanalbron, Hudiksvall (gågatan)

Vad händer: Invigningstal, chans att träffa våra arrangörer samt utdelning av årets Hittaut-karta

Kartan är som vanligt gratis och vi har i år utökat antalet checkpoint till 150 st. Dessa finns i Hudiksvall, Iggesund, Näsviken (Vikstaberget/Frägsta), Sörforsa och Delsbo. Dessutom har vi i år en glädjande nyhet för alla som bor i Friggesund och Njutånger – i år finns även ni med på vår karta!


Till Hudiksvalls startsida

Skribent: Hudiksvall