Nyheter

Stötta 2022 års projekt!

hudiknyhet hudiknyhet
Friskvårdsprojektet Hittaut drivs helt av ideella krafter och blir möjligt TACK vare bidrag från Hudiksvalls kommun och olika sponsorer, samarbetspartners och bidragsgivare. Nu har vi dragit igång planeringen av 2022 års projekt och vi hoppas på stort intresse även i år. Det finns goda möjligheter för både privatpersoner och företagare att stötta vårt projekt!

Privatpersoner - sponsra en egen checkpoint eller swisha valfritt bidrag

Tänk att få leta efter din egna stolpe med ditt namn på under nästa års Hittaut-projekt! Eller varför inte själv bestämma vart den ska sitta? Kanske ge bort som present eller överraskning till någon som redan har allt, men som behöver komma ut och röra på sig! Det kostar 500 kr och pengarna går till fortsatt utveckling av projektet!

Gör såhär för att sponsra en checkpoint: 

1. SWISHA 500 kr till 123 158 89 12. Märk betalningen med ditt namn och "checkpointsponsor"

2. MAILA till oss på hudiksvall@hittaut.nu för mer info kring kartor, möjlighet till placering osv - samt önskad text på din checkpoint. 

FÖRST TILL KVARN GÄLLER! Vi har 5 checkpoints kvar...

Hudiksvall checkpoint 21

Företagare - bli samarbetspartners eller anta vår företagsutmaning

Vi erbjuder företagare möjligheten att profilera sig i samband med vårt projekt - antingen med en annons på vår karta, eller med logo i våra digitala kanaler. Här syns du i ett positivt sammanhang och en kanal som är aktiv under lång tid - vilket betyder riktigt bra uppmärksamhet av just ert budskap/varumärke.

Förutom möjligheten att synas ihop med Hudiksvalls största friskvårdsprojekt så erbjuder vi även möjligheten att anamma Hittaut som en perfekt friskvårdsaktivitetet där era anställda använder Hittaut som en perfekt, coronasäker aktivitet som alla kan vara med på. Ni tävlar då dessutom om titeln Hudiksvalls friskaste företag!

Eller varför inte ta del av båda delar samtidigt!? Här är ett urval av de aktiviteter vi erbjuder förutom ovan nämnda företagsutmaning:  

  • logo på karta och i annonser, affischer osv i form av huvudsponsor
  • annons på den tryckta kartan
  • möjlighet att synas på hemsida/app och våra digitala nyhetsbrev
  • egen checkpoint vid er lokal/skyltfönster/butik
  • möjlighet att anamma Hittaut som friskvårdsaktivitet

Vi erbjuder sponsorpaket från 3000 kr och uppåt

Boka er plats senast 1 april!

Vi ser gärna att ni hör av er så fort som möjligt, dock senast 1 april. Detta för att vi ska kunna planera in kartor, checkpoints och förbereda annonser osv på bästa sätt. 

OBS! Antalet huvudsponsorer är maximerat till 3 stycken lokala partners. Här är det först till kvarn som gäller!..

Vår företagsutmaning kan man anmäla sig till löpande under året. Dock kan det vara en god idé och bra morot att redan nu börja börja planera för en gemensam aktivitet kring Hittaut. 

Vill du som företagare veta mer?

Intresserad av att veta vad ett samarbete med Hittaut kan innebära för just ditt företag? Kanske vill du boka en plats redan nu!?

Läs mer i vår pdf-fil 

Klicka här för att läsa läsa mer om vad vi erbjuder företagare?

Kontakta oss för mer info

Maila hudiksvall@hittaut.nu eller ring 070-4254794, Andreas för mer info eller om du har frågor!