Nyheter

Hittaut Hudiksvall över för i år

skidpaket-percykel skidpaket-percykel
För nionde året i rad har Hittaut Hudiksvall genomförts. Vi kan nöjt konstatera att intresset för kommunens största friskvårdsprojekt är nästa lika stort som förra året. Grymt jobbat och stort tack till alla er. Bland alla dessa har vi nu dragit ett gäng lyckliga vinnare i vår slutdragning där högsta vinsten är ett skidpaket från Percykel, värde 5000 kr!

Hittaut Hudiksvall titulerar sig som kommunens största friskvårdsprojekt och lever upp till devisen även detta år. Att motionera på egen hand, utomhus i naturen har väl aldrig legat mer rätt i tiden. Hittaut har ju varit en en stor succé redan tidigare år bland Hudiksvallborna, som haft runt 5% av invånarantalet som aktiva deltagare. Hela sommaren och halva hösten har det letats checkpointsen som funnits utplacerade runt om i kommunen – allt från tätortsnära punkter till riktigt svårorienterade platser.

slutstatistik22

årstot22

Nyckelfaktorer för att projektet blivit så populärt är att det är öppet, gratis och tillgängligt för alla, dygnet runt. Man bestämmer själv när, var och hur man vill ge sig ut. Projektet tilltalar alla målgrupper och åldrar och responsen från deltagarna är idel positiv och handlar främst om alla vackra, nya och intressanta platser. 

Mest besökta checkpoint

mestbesök22

Det blev en tight uppgörelse om vilken av våra 160 checkpoints som blev den mest besökta. Det var jämnt mellan checkpoint 1, 10 och 11 där nummer 10 (Percykel) blev den mest besökta med hela 805 registreringar. 


VINNARE I 2022 ÅRS SLUTDRAGNING

Varje registrerad checkpoint ger en vinstchans i våra månadsdragningar och här nedan ser ni vilka som vunnit i vår stora slutdragning 2022. Vi säger grattis till alla vinnare - se nedan!

skidpaket-percykel

Skidpaket a 5000 kr från PerCykel, Hudiksvall

 • Martti Joki
icamatkasse

Matkasse Ica Håstahallen (hämtas på Ica Håstahallen from lördag15/10)

 • Ragnar Sidenvall

Matkasse Ica Forsa (hämtas på Ica Forsa from lördag 15/10)

 • Maja Jonsson
 • joakim fahlberg
 • Mattias Svedin
 • Lars Anders Holm
brandsläckare

Brandsläckare Dina Försäkringar (hämtas hos Percykel, Hudiksvall)

 • Monique Engman
 • Birgitta Brefors
 • Hanna Almstedt
dina brandfilt

Brandfilt från Dina Försäkringar (hämtas hos Percykel, Hudiksvall)

 • Emma Thorell
 • Evy Redåker Larsson


Alla vinnare har meddelats personligen via mail om hur man får ut sina vinster. Har inte du fått detta mail, men tror att just du vunnit? Hör av dit till hudiksvall@hittaut.nu

STORT GRATTIS ALLA VINNARE OCH ALLA NI ANDRA SOM FÖRHOPPNINGSVIS FÅTT MOTION OCH UPPTÄCKT NYA PLATSER!

STÖTTA GÄRNA VÅRT PROJEKT MED ETT SWISH-BIDRAG!

swishbanner

Om du gillar Hittaut och vill vara med och stötta vårt projekt? Swisha då gärna ett bidrag till oss för att visa din uppskattning. Det är helt frivilligt, men mycket uppskattat bland våra ideella krafter. Förslagsvis stöttar du med 1 kr/tagen checkpoint eller varför inte 20 kr/deltagare i familjen!?

Eller varför inte redan nu swisha in 500 kr och märk "Stolpe 2023" så har du möjlighet att få din egna sponsrade checkpoint under nästa års projekt. OBS! Begränsat antal! Maila hudiksvall@hittaut.nu om detta är av intresse?