Nyheter

Vinnare i vår slutdragning 2023

skidpaket-percykel skidpaket-percykel
För tionde året i rad har Hittaut Hudiksvall genomförts. Och vilket jubileums-arrangemang det blev! Vi kan nöjt konstatera att intresset för kommunens största friskvårdsprojekt är fortsatt högt och vi noterar den tredje högsta deltagarsiffran sedan starten - 1938 deltagare.. Grymt jobbat och stort tack till alla er. Bland alla dessa har vi nu dragit ett gäng lyckliga vinnare i vår slutdragning där högsta vinsten är ett skidpaket från Percykel, värde 5000 kr!

Hittaut Hudiksvall titulerar sig som kommunens största friskvårdsprojekt och lever upp till devisen även detta år. Att motionera på egen hand, utomhus i naturen har väl aldrig legat mer rätt i tiden. Hittaut har ju varit en en stor succé redan tidigare år bland Hudiksvallborna, som haft runt 5% av invånarantalet som aktiva deltagare. Hela sommaren och halva hösten har det letats checkpointsen som funnits utplacerade runt om i kommunen – allt från tätortsnära punkter till riktigt svårorienterade platser.

hudik2023stats

hudik2023stats2


Nyckelfaktorer för att projektet blivit så populärt är att det är öppet, gratis och tillgängligt för alla, dygnet runt. Man bestämmer själv när, var och hur man vill ge sig ut. Projektet tilltalar alla målgrupper och åldrar och responsen från deltagarna är idel positiv och handlar främst om alla vackra, nya och intressanta platser. 

Mest besökta checkpoint 2023

checkpoints2023

Det blev en tight uppgörelse om vilken av våra 170 checkpoints som blev den mest besökta. Till slut var det nummer 1 - Monitor som drog det längsta strået.

VINNARE I 2023 ÅRS SLUTDRAGNING

Varje registrerad checkpoint ger en vinstchans i våra månadsdragningar och här nedan ser ni vilka som vunnit i vår stora slutdragning 2023. Vi säger grattis till alla vinnare - se nedan!

skidpaket-percykel

Skidpaket a 5000 kr från PerCykel, Hudiksvall

  • Linda Gawell
icamatkasse

Matkasse Ica Håstahallen (hämtas på Ica Håstahallen from måndag 9/10)

  • Dan Thorsell

Matkasse Ica Forsa (hämtas på Ica Forsa from måndag 9/10)

  • Linda Johansson
  • Evert Sjöholm
  • Anette Runefelt
  • Rolf Krohn

lampspecialisten

Pannlampa från lampspecialisten.se - pannlampor och ficklampor på nätet

  • Roland Johansson

Alla vinnare har meddelats personligen via mail om hur man får ut sina vinster. Har inte du fått detta mail, men tror att just du vunnit? Hör av dit till hudiksvall@hittaut.nu

STORT GRATTIS ALLA VINNARE OCH ALLA NI ANDRA SOM FÖRHOPPNINGSVIS FÅTT MOTION OCH UPPTÄCKT NYA PLATSER!

STÖTTA GÄRNA VÅRT PROJEKT MED ETT SWISH-BIDRAG!

swishbanner

Om du gillar Hittaut och vill vara med och stötta vårt projekt? Swisha då gärna ett bidrag till oss för att visa din uppskattning. Det är helt frivilligt, men mycket uppskattat bland våra ideella krafter. Förslagsvis stöttar du med 1 kr/tagen checkpoint eller varför inte 20 kr/deltagare i familjen!?

Eller varför inte redan nu swisha in 500 kr och märk "Stolpe 2024" så har du möjlighet att få din egna sponsrade checkpoint under nästa års projekt. OBS! Begränsat antal! Maila hudiksvall@hittaut.nu om detta är av intresse?