Nyheter

Hittaut-träning #3 - lör 1 september i Friggesund

Hudik traning3 Hudik traning3
Nu är det dags för årets sista Hittaut-träning! Återigen kommer vi släppa 3 helt nya checkpoints och denna gång blir det vid Vesslabadet i Friggesund. OBS! Ny plats! Träningen är öppen och gratis för alla! Ett ypperligt tillfälle för dig som ännu inte kommit igång med Hittaut - och vill få hjälp av våra funktionärer på plats, samt ett tillfälle man inte får missa om man vill bli först med att ta alla 159 checkpoints!

Hittaut-träningar - chans till nio extra checkpoints

Vi kommer totalt att släppa nio extra checkpoints, #151-159. Dessa kommer att offentliggöras under våra tre Hittaut-träningar, och vid varje träning kommer tre checkpoints att sitta ute. #151-153 blir i Hudiksvall, #154-156 vid Ystegårn/Hillsta och #157-159 i Friggesund. 

På facebook.com/hittauthudiksvall kommer vi presentera mer information om respektive träning.

Så vill du bli först med att ta alla checkpoints – kom på våra hittaut-träningar! 
Och har du inte möjlighet att vara med på dessa, så kommer checkpointsen sitta kvar ute och presenteras här på hemsidan några dagar efter varje träning. Men som sagt - de släpps först på träningen - och exakt position läggs inte in i appen förren ca 1 vecka senare.

Hittaut-träning #3 - LÖR 1/9 -Vesslabadet, Friggesund

När: LÖR 1 SEPT
Tid: valfri start mellan 10-12
Var: Vid Vesslabadet (strax norr om checkpoint 142), Friggesund. OBS! Ny plats
För vem? Alla som vill lära sig mer om Hittaut och för de som vill ta våra 3 extra checkpoints först av alla
Hur fungerar det? Det finns två olika banor - kort&lätt samt lång&svår. Du får en karta gratis vid starten och sedan tar du banan i egen takt. Utefter banan finns de tre nya checkpointsen utplacerade, vilka kan registreras in via app/hemsida.
Kostnad: Gratis!

Varmt välkomna hälsar OK Dellen!