Nyheter

Månadsdragning juni

vinncykel20 vinncykel20
Tack alla deltagare för den fantastiska starten som Hittaut Hudiksvall haft - även i år! Vi är överväldigade över det stora intresset och hoppas att ni fortsätter leta checkpoints hela sommaren! Du vet väl att för varje checkpoint du tar - så får du även en vinstchans i våra månadsdragningar. Här nedan kan du se vilka som vann i vår dragning den 16 juni.

Varje månad den kommer vi dra fem vinnare i våra månadsdragningarn. Vi har priser från Dina försäkringar, Ica Sörforsa och Ica Håstahallen. Dessutom kommer vi att kora vinnaren till en cykel i slutet på året i vår stora slutdragning! Så det finns all anledning att registrera era tagna checkpoints.

Vinnare juni (tagna checkpoints tom 15 juni)

Brandsläckare från Dina försäkringar (hämtas hos PerCykel)  

Patrik Larsén 

Viktoria Gustavsson  

Matkasse från Ica Håstahallen  

Malte Gallon  

Presentkort Ica Forsa  

Ewa Andersson 

Samuel Wiik 

Vinnarna meddelas personligen med instruktioner kring hur man hämtar ut sina vinster. 


hudik 2021

Stort intresse för Hittaut Hudiksvall

Även detta år ser vi ett stort intresse för Hittaut Hudiksvall. Redan har över 1400 personer tagit 41 000 checkpoints! Vi hoppas såklart på att kunna nå förra årets rekordsiffror på 2554 personer och nästan 100 000 checkpoints - så peppa era kompisar, kollegor och familjemedlemmar att hänga med ut - så att vi blir ännu fler som letar checkpoints! Ända tom den 10 oktober kan ni ge er ut!