Nyheter

Vinnare i vår slutdragning!

skidpaket skidpaket
Nu har vi dragit vinnarna i 2018 års Hittaut-projekt! Här nedan ser du vem som vunnit skidpaketet från Percykel, Hudiksvall - samt övriga priser
Vi har nu avslutat årets Hittaut-projekt och kan konstatera att det återigen är populärt att leta checkpoints i Hudiksvalls kommun. Totalt över 1300 deltagare som tillsammans tagit över 55 000 checkpoints är riktigt bra, även om vi inte nådde upp till de senaste årens siffror så är vi mer än nöjda.

Detta betyder också att det är dags att kora vinnare i vår stora slutdragning, samt våra utmaningar... Vann du? Eller kanske någon du känner - tipsa gärna i så fall, så ingen missar att hämta ut sitt pris!

Vinnare skidpaket, värde 4000 kr från Percykel (hämtas på Percykel)
Carin    Frohm-Nordgren

Vinnare brandfilt Dina försäkringar    (hämtas på Dina försäkringar, Hudiksvall)
Matz    Persson
Håkan    Andersson
Christer    Larsson
ANNA    PERSSON
bengt-olov    rylander
Marianne    Jonsson
peter    gränsmark
Olov    Granström
Jan    Thibblin
Ola    Ivarsson

Vinnare låda handstöpta ljus, värde 200 kr från Forsaljus    (hämtas hos Forsaljus, vid checkpoint nr 93 - kolla gärna deras fb-sida för kontaktuppgifter och öppettider)
Sarita    Axelgrim
Åsa    Wahlström
elisabeth    jagheden
Ida    KÅHRE
Bilal    ur Rehman

Alla vinnare har fått ett personligt mail med instruktioner om hur vinsten hämtas ut. Tror du att du vunnit, men saknar detta mail - kolla i din skräpkorg eller hör av dig till hudiksvall@hittaut.nu

Alla vinster ska hämtas innan den 21 december 2018!

Påverka nästa års projekt!

Fyll i vår enkät som du hittar här. Senast 10/1 vill vi ha ditt svar!

Stötta vårt projekt

Det bästa stödet du kan ge oss är att få med så många vänner, kollegor, släktingar eller klasskompisar som möjligt i vårt projekt. Det är antalet registrerade deltagare som ger den absolut bästa feedbacken på vårt projekt.

Men gillar du Hittaut Hudiksvall och känner att du vill bidra till vår fortsatta utveckling? Då har du möjlighet att swisha in ett bidrag till oss! Och swishar du 500 kr så får du ditt namn på en checkpoint till nästa år! Kontakta hudiksvall@hittaut.nu i så fall, så att du även får chans att påverka var den ska sitta.

swish hudik