Nyheter

Resultat i vår skolutmaning 2021

skolutmaning2021hudik skolutmaning2021hudik
Även i 2021 års Hittaut har vi genomfört en skolutmaning där kommunens samtliga skolklasser erbjudits möjligheten att nyttja Hittaut i sin undervisning eller som en aktivitet för klassens elever.

skolutmaning2021hudik2

Hittauts Skolutmaning är en aktivitet där alla elever i klassen kan samla poäng till klassen genom att leta och registrera Hittaut-checkpoints på sitt personliga konto. Man kan nyttja Hittaut både på skoltid som en rolig utflykt, i undervisningen i olika ämnen men även efter skoltid på barnens fritid. Skolklassen får Hittaut-kartor till alla elever. Dessutom kan man följa utvecklingen i topplistor på hemsidan. Det bästa av allt - det är helt gratis för alla klasser i kommunen. Det enda som krävs är en anmälan till hudiksvall@hittaut.nu inför kommande Hittaut-säsong.

Priser till de tre flitigaste klasserna

Som grädde på moset är de TRE flitigaste skolklasserna med i utlottningen av fina klasspriser. De som i år vunnit i årets utlottning är Lunds Skola - fyrklövrarna som därmed får 1000 kr till klasskassan att göra något roligt för! Övriga två klasser på topp-3 belönas med fina vattenflaskor från Sunfab.

Vi säger stort grattis och tackar för visat intresse. Nästa år hoppas vi att ännu fler lärare tar chansen att anmäla just sina klass. Tillsammans kan vi få fler barn i rörelse! Anmäl er klass redan nu till hudiksvall@hittaut.nu