Nyheter

Resultat i våra friskvårdsutmaningar 2020

skolutmaningtotalt1 skolutmaningtotalt1
Ytterligare ett år för Hittaut Hudiksvall har summerats med totalt 2554 aktiva deltagare som tillsammans tagit över 98 000 checkpoints. En bidragande orsak är den positiva respons vi fått från företag och skolklasser som deltagit flitigt i vår Företagsutmaning och vår Skolutmaning.

skolutmaningtotalt1

Hittauts Skolutmaning är en aktivitet där alla elever i klassen kan samla poäng till klassen genom att leta och registrera Hittaut-checkpoints på sitt personliga konto. Man kan nyttja Hittaut både på skoltid som en rolig utflykt, i undervisningen i olika ämnen men även efter skoltid på barnens fritid. Skolklassen får Hittaut-kartor till alla elever. Dessutom kan man följa utvecklingen i topplistor på hemsidan. Det bästa av allt - det är helt gratis för alla klasser i kommunen. Det enda som krävs är en anmälan till hudiksvall@hittaut.nu

Som grädde på moset är de TRE flitigaste skolklasserna med i utlottningen av fina klasspriser. De som i år vunnit är Skolbyn Gulliganerna (1000 kr till klasskassan), Läroverket 12 E (vattenflaskor från Sunfab) och Läroverket 12 F (bandanas från HSP Gripen).

Vi säger stort grattis och tackar för visat intresse. Nästa år hoppas vi att ännu fler lärare tar chansen att anmäla just sina klass. Tillsammans kan vi få fler barn i rörelse! Anmäl er klass redan nu till hudiksvall@hittaut.nu

flitigasteskolor

FÖRETAGSUTMANING/Hudiksvalls friskaste arbetsplats 2020

Nu har vi även summerat vår Frisvårdsutmaning där våra samarbetspartners nyttjat Hittaut som en rolig friskvårdsaktivitet under hela sommaren. Roligt att se att många företag gått in för uppgiften, peppat varandra och verkligen nyttjat vår karta och checkpoints på bästa sätt!

En nyhet för i år är att vi tagit med samtliga checkpoint-registreringar - alltså inte bara de som är gjorda inom Hudiksvalls kommun - utan även på andra Hittaut-orter. Perfekt för de som normalt sett pendlar in till Hudik från andra kommuner, men som nu jobbat hemifrån. Eller för de som tagit alla checkpoints och sökt nya utmaningar på andra Hittaut - orter.

företagsvinnare20

Vi har korat två vinnare även i år - dels i klassen flest tagna checkpoints där vi kunnat utse Iggesund paperboard som vinnare. Och dels i klassen högst snitt, registrerade checkpoints/anställd (minst fem aktiva krävs) där Huddig drog det längsta strået.

Vi tackar samtliga företag och arbetsplatser för gott deltagande och samarbete och passar på att återigen gratulera Iggesund och Huddig som kan titulera sig Hudiksvalls friskaste företag 2020.

FLEST CHECKPOINTS TOTALT - IGGESUND PAPERBOARD

Varje checkpoint som företagets anställda registrerat in har gett en poäng till företaget eller arbetsplatsen. Detta har i sin tur genererat nedanstående topplista som fungerat som en extra morot under projektets gång, samt även fungerar som en resultatlista. 

Vi säger stort grattis till Iggesund Paperboard som kan titulera sig Hudiksvalls friskaste arbetsplats 2020!

företag-total-20

HÖGST SNITT / ANSTÄLLDA - GRATTIS HUDDIG

I klassen med högst snitt har således totalen delats på antalet aktiva deltagare för företaget, vilket ger en lite annan topplista. Här har endast de företag med minst 5 aktiva räknats in.

Här kan Centraloperation Hudiksvall titulera sig kommunens friskaste arbetsplats! Grattis!

Företag under 5 aktiva har räknats bort.

företag-snitt-20

Haka på 2021!

Till 2021 kommer vi återigen arrangera en Företagsutmaning samt kora Hudiksvalls friskaste företag. Denna tävling ingår som en del i samarbetet med våra silver-, guld- och huvudpartners - men det går såklart även bra att endast anamma vår friskvårdsutmaning också. 

Det unika med Hittaut som en friskvårdsaktivitet är att alla kan vara med! Oavsett hur atletisk man är eller hur arbetsförd man är. Ett postivit sätt att inkludera även föräldraledig och sjukskriven personal. 

Nyfiken på att veta mer? Eller vet ni redan nu att ni vill haka på? Hör av er på en gång till hudiksvall@hitttaut.nu, 070-4254794 (Andreas). Senast 1/3 behöver vi er anmälan inför 2021 års projekt!