Nyheter

Stötta 2019 års Hittaut Hudiksvall

Hittaut är Hudiksvalls största friskvårdsprojekt! Tack vare ideella krafter och ett stort stöd från Hudiksvalls kommun och samarbetspartners planerar vi nu för det sjätte året av Hittaut. Planerad start är i mitten av maj 2019 och omfattningen beror lite å vilka samarbetspartners och ekonomiska resurser vi har inom projektet - så därför skickar vi redan nu ut denna förfrågan om att stötta 2019 års projekt.

Tillsammans kan vi göra Hudiksvall till en friskare kommun! Vi söker både företag och privatpersoner som vill bidra till ökad folkhälsa. Framförallt är det ekonomiskt stöd vi söker för att kunna rita fler kartor och underhålla vårt projekt på bästa sätt. Men framförallt är vi intresserade av att sprida Hittaut till så många som möjligt och här kan vi alla hjälpas åt!

Företagare - friskvårdsutmaning eller marknadsföringsmöjlighet

Genom att du som företagare stöttar vårt Hittaut-projekt, så bidrar du inte bara till ökad folkhälsa då Hittaut når mer än 10% av invånarna. Du får även chans att använda Hittaut som en friskvårdsaktivitet på just ditt företag. Ökat välmående leder såklart till gladare medarbetare och en bättre arbetsplats. I förhållande till sjukvård är det väldigt billigt att satsa på friskvård och genom Hittaut får ni en aktivitet som tilltalar många och som ALLA kan vara med på!

Förutom möjligheten att anta vår Företagsutmaning erbjuder vi dig som företagare en unik chans att profilera ert varumärke och företag i en mycket positivt miljö - som når en stor del av invånarna och många förbipasserande turister. Vi kan tex erbjuda:

- annons på vår karta som går ut till alla hushåll
- annons/information i digitala nyhetsbrev och på vår hemsida
- möjlighet att få ert företag utmärkt på vår stora, detaljerade karta
- sponsrad checkpoint för att locka ca 500-1000 personer till din affärslokal
- möjlighet att bidra med priser som goodwill och spridand av ert varumärke

Här kan du läsa mer om vad du som företagare kan bidra med och få ut av ett samarbete med Hittaut Hudiksvall

Du som privatperson kan också bidra på olika sätt:

- antingen swisha ett bidrag för att stötta Hittaut (frivilligt)
- sponsra en checkpoint för 500 kr. Du får välja placering och får ditt namn på stolpen. Swisha 500 kr till 123 158 89 12 (Hittaut Hudiksvall)
 (Hittaut Hudiksvall, märk med stolpe + ditt namn. Samt maila oss för dina kontaktuppgifter)
- engagera dig i någon av våra arrangörsföreningar och tex hjälpa till att sätta ut checkpoints eller fylla på våra kartställ

Låter detta intressant? Maila hudiksvall@hittaut.nu redan idag eller ring projektledare Andreas för mer info, 070-425 47 94


Tack på förhand! Det är tack vare alla våra samarbetspartners vi kan genomföra Hittaut på bästa sätt

swish hudiksponsra checkpoint