Nyheter

Tack för i år - nu ser vi fram emot 2019

Hittautstolpe Hudik 2 Hittautstolpe Hudik 2
Vi kan nu summera ytterligare ett Hittaut-ort – det femte i räkningen. Och återigen kan vi konstatera att vi genererat massor av friskvårdstimmar, kilometrar, tagna checkpoints, äventyr och nya upptäckter för våra deltagare.

hudik tack

Hjälp oss att bli ännu bättre!

Vi vill såklart höra vad du som deltagare tyckte om Hittaut 2018? Vad vill du se för områden, checkpoints eller förändringar till nästa år? Har du några idéer eller funderingar som du vill framföra. Ta 2 minuter av din tid och fyll i vår enkät. Tack på förhand!

Deltagarenkät Hittaut Hudiksvall 2018

Håll igång även i vinter!

Ni vet väl att våra arrangörsföreningar har verksamhet året om!? Så saknar du den där känslan av att ge sig ut i skogen och leta checkpoints, komma ut och röra på sig på nya platser tillsammans med likasinnade. Tag då chansen att komma och träna med någon av våra föreningar. Kolla gärna in deras hemsidor för aktuellt program och för kontaktuppgifter om du vill veta mer.

arrangörer hudiksvall.png

Hudiksvalls OK

Hudiksvalls orienteringsklubb bildades 2009, efter att tidigare varit en sektion iHudiksvalls IF. Klubben bedriver sin verksamhet kring Hudiksvall med omnejd.
Klubben har aktiviteter för hela den aktiva familjen och övriga medlemmar under hela barmarksperioden. Kul i Skogen för de yngsta, teknikträningar, tävlingar när och  ärran och läger mm. Klubbens teknikträningar anordnas på torsdagar kl 18-19, se mer info på vår hemsida.
Alla medlemmar är välkomna att delta på våra aktiviteter gratis. Medlemsskap kostar 150 kr/enskild medlem, 300 kr/familj (Vuxna och barn under 18).

Mer info om klubben, alla aktiviteter och hur du blir medlem hittar du här.

Forsa OK

Forsa orienteringsklubb bildades 1994 och firade förra året 20 år som egen klubb! Tidigare tillhörde man Forsa IF. Verksamheten bedrivs från klubblokalen Backa i Sörforsa, som du hittar vid checkpoint 80, men klubben är också aktiv på kringliggande orter. Utöver orientering fi nns även orienteringsskytte, skidor, mtb-o och skid-o på programmet. 


Forsa OK har anlagt och sköter underhållet för Borgarleden i Näsviken, med start och mål vid
skidstadion. 23 kilometer vandringsled där man årligen arrangerar Borgarledsvandringen och Borgarloppet.

Verksamheten bedrivs året runt, med träningar för alla åldrar och ambitionsnivåer. Träningar arrangeras fl era gånger i vecka för alla åldrar, ca 8-88 år. Nybörjarkurser för unga startar både vår och höst. Dessutom kurs för vuxna nybörjare, som startar under hösten.
Se hemsidan www.forsaok.se för mer information om nybörjarkurser, medlemsskap etc

OK Dellen

Orienteringsklubben Dellen bildades 1947 efter en avknoppning från Delsbo IF. De tre största händelserna i klubbens historia torde vara att OK Dellens Elsa Larsson vann SM 1951, att man ritade sin första karta Kolarbergsbladet 1969 samt att klubben arrangerade SM i skidorientering 1981.
Klubben har genom åren haft en stor tävlings- och ungdomsverksamhet, men som under senare år varit mindre omfattande. Klubben deltar nu bl.a i hittaut-projektet och förhoppningen är nu att vi får en växande verksamhet. Klubbens kartbestånd genomgår för närvarande en omfattande revidering. På hemsidan http://idrottonline.se/OKDellen-Orientering finns information om klubben och planerade aktiviteter där du är välkommen att delta.

klubbens hemsidan finns information om klubben och planerade aktiviteter.

Sveriges bästa orienterare kommer till Hudik 2019!

I slutet av maj - början av juni blir det inte bara dags för Hittaut igen. Då avgörs även Svenska Mästerskap i Sprintorientering i Hudiksvall med Sveriges bästa orienterare på plats!

Vi behöver er hjälp! Har du boende att förmedla?
Kan du tänka dig att hjälpa till under själva arrangemanget.
Kolla http://www.sprintsm2019.se/ för mer info!
Lars Eklund Kontakttelefon 070-2920077 Kontakt-e-post sprint.sm2019@gmail.com

sm2019