Nyheter

Välkomna på invigning - tis 22 maj kl 12

Äntligen är det dags att dra igång årets Hittaut-projekt! Mycket blir sig likt från tidigare år, men det bjuds också på en hel del nyheter i form av nya områden som aldrig tidigare används i Hittaut-sammanhang. Så se till att du får tag på vår nya karta! Den släpps första gången i samband med vår invigning - tis 22 maj kl 12 i Delsbo

Invigning Hudik

Det blir ett kort invigningstal, representanter från våra tre arrangörsföreningar + Hudiksvalls kommun finns på plats och dessutom så släpper vi för första gången årets karta!

När: Klockan 12.00 den 22 maj

Var: Torget, Delsbo (mellan Ica och Handelsbanken)

Hur: Alla är välkomna! Hittaut är öppet och gratis för alla!

Du som ny Hittaut:are erbjuds en chans att prova-på tillsammans med någon av våra arrangörer, ställ frågor och lär dig mer om karta och kompass. 

Hämta kartan gratis

Kan du inte delta på vår invigning så kommer vi efter den är avslutad att börja fylla på våra ställ. De finns utplacerade på strategiska platser i vår kommun, så som mataffärer, turistbyrån och kommunkontoret. Så from den 23 maj (senast) ska de finnas på plats för att kunna hämtas gratis.

Du kan även ladda ner vår app Hittaut, eller nyttja kartan digitalt via vår hemsida. Där går den online vid midnatt den 22 maj - så håll utkik.