Nyheter

Viktig information - flyttade checkpoints och farliga områden!

OBS! VIKTIG INFORMATION OBS!

Checkpoint 90 är flyttad

När vi planerade checkpointplaceringarna i vintras för årets Hittaut så tänkte vi tyvärr inte på att Ankarmons camping såklart skulle fyllas med husvagnar.

Därför har vi nu flyttat checkpint 90 som sitter inne på campingen. Den är istället placerade ca 50 meter österut på stakethörnet till Tennisbanan (blå markör på kartan ovan). Använder du appen är denna markör på rätt ställe, men ringen på ursprungskartan är på fel ställe.

Vi har även satt upp affischer om detta vid ingången till campingen. Vänligen respektera de boende på campingen.

golfbana hudik

Golfbanor är förbjudet område/riskområde - #38 har fått en ny plats

Att gå över en golfbana om man inte är ute och golfar är såklart inte tillåtet!  Detta är markerat på kartan genom den mossgröna färgen som betyder förbjudet område. Att gå i kanten av golfbanan är heller INTE ok - och tänk på att vissa bollar även kan hamna i skogen intill golfbanan...

För allas trevnad och för att undvika olyckor har vi därför flyttat checkpoint nr 38 till en alternativ placering intill Idenors skola och Idenors kyrka. Ni som har appen hittar den nya placeringen direkt i appen. För er med papperskarta finns anslag uppsatta på väg in mot den ursprungliga placeringen av checkpoint 38.

Riskområde/ skjutbana - förbjudet att beträda!

På vårt nya kartområde Vikstaberget mellan Sörforsa och Näsviken finns ett stort område markerat på kartan som Riskområde för skjutbanan. Gå inte igenom detta område och ej heller i kanten. Skjutning kan pågå vilket betyder livsfara! Kom ihåg att allt deltagande i Hittaut sker på egen risk och det är ditt ansvar som deltagare att förstå den information som finns angiven på vår karta, samt Allemansrätten som ger oss tillåtelse att hitta ut i skog och mark.

Skribent: Hudiksvall