Nyheter

Vinnare företagsutmaning

hudikfriskaste21 hudikfriskaste21
Nu har vi summerat vår Frisvårdsutmaning där våra samarbetspartners nyttjat Hittaut som en rolig friskvårdsaktivitet under hela sommaren och hösten. Roligt att se att många företag gått in för uppgiften, peppat varandra och verkligen nyttjat vår karta och checkpoints på bästa sätt!

FÖRETAGSUTMANING/HUDIKSVALLS FRISKASTE ARBETSPLATS 2021

I år har vi tagit med samtliga checkpoint-registreringar - alltså inte bara de som är gjorda inom Hudiksvalls kommun - utan även på andra Hittaut-orter. Perfekt för de som normalt sett pendlar in till Hudik från andra kommuner, men som nu jobbat hemifrån. Eller för de som tagit alla checkpoints och sökt nya utmaningar på andra Hittaut - orter.

Vi har korat två vinnare även i år - dels i klassen flest tagna checkpoints där vi kunnat utse Holen Iggesund som vinnare. Och dels i klassen högst snitt, registrerade checkpoints/anställd (minst fem aktiva krävs) där Sunfab drog det längsta strået.

Vi tackar samtliga företag och arbetsplatser för gott deltagande och samarbete och passar på att gratulera Holmen Iggesund och Sunfab som kan titulera sig Hudiksvalls friskaste företag 2021.

FLEST CHECKPOINTS TOTALT - IGGESUND PAPERBOARD

 1. Holmen Iggesund - 6973
 2. Kvinnosjukvården Hudiksvall - 3235
 3. Hiab - 2532
 4. Hudiksvalls kommun - 2214
 5. Monitor - 1792
 6. SPF Glada Hudik - 1642
 7. Sunfab - 1382
 8. Bromangymnasiet - Hudiksvalls kommun - 778
 9. Huddig - 744
 10. IVA Hudiksvall - 600

Varje checkpoint som företagets anställda registrerat in har gett en poäng till företaget eller arbetsplatsen. Detta har i sin tur genererat nedanstående topplista som fungerat som en extra morot under projektets gång, samt även fungerar som en resultatlista. 

Vi säger stort grattis till Holmen Iggesund som kan titulera sig Hudiksvalls friskaste arbetsplats 2021!

HÖGST SNITT / ANSTÄLLDA - GRATTIS SUNFAB

 1. Sunfab - 99 
 2. Kvinnosjukvården Hudiksvall - 92 
 3. Holmen Iggesund - 75 
 4. SPF Glada Hudik - 68 
 5. HSP Gripen - 62 
 6. Bromangymnasiet - Hudiksvalls kommun - 60 
 7. Hälsinge smådjursklinik - 58 
 8. Hiab - 58 
 9. Huddig - 57 
 10. Monitor - 53  

I klassen med högst snitt har således totalen delats på antalet aktiva deltagare för företaget, vilket ger en lite annan topplista. Här har endast de företag med minst 5 aktiva räknats in.

Företag under 5 aktiva har räknats bort.


HAKA PÅ nästa år!

2022 kommer vi återigen arrangera en Företagsutmaning samt kora Hudiksvalls friskaste företag. Denna tävling ingår som en del i samarbetet med våra silver-, guld- och huvudpartners - men det går såklart även bra att endast anamma vår friskvårdsutmaning också. 

Det unika med Hittaut som en friskvårdsaktivitet är att alla kan vara med! Oavsett hur atletisk eller hur arbetsför man är. Ett postivit sätt att inkludera även föräldraledig och sjukskriven personal. 

Nyfiken på att veta mer? Eller vet ni redan nu att ni vill haka på? Hör av er på en gång till hudiksvall@hitttaut.nu, 070-4254794 (Andreas). Senast 1/3 behöver vi er anmälan inför 2022 års projekt!