Nyheter

Vinnare i våra friskvårdsutmaningar 2023

nyhetsbild nyhetsbild
Nu har vi summerat våra Frisvårdsutmaningar som pågått under året och där våra samarbetspartners samt kommunens alla enheter och skolklasser nyttjat Hittaut som en rolig friskvårdsaktivitet. Roligt att se att dett återigen varit väldigt många företag och arbetsplatser gått in för uppgiften, peppat varandra och verkligen nyttjat vår karta och checkpoints på bästa sätt!

Resultat i vår FRISKVÅRDSUTMANING 2023- Hudiksvalls friskaste företag/arbetsplats

Varje år så korar vi Hudiksvalls friskaste företag/arbetsplats/organisation genom vår Friskvårdsutmaning! 

Även i år har vi räknat med samtliga checkpoint-registreringar - alltså inte bara de som är gjorda inom Hudiksvalls kommun - utan även på andra Hittaut-orter. Perfekt för de som normalt sett pendlar in till Hudik från andra kommuner, men som nu jobbat hemifrån. Eller för de som tagit alla checkpoints och sökt nya utmaningar på andra Hittaut - orter.

Vi har korat två vinnare som nu alltså kan titulera sig "Hudiksvalls friskaste företag/arbetsplats". 

Dels i klassen flest tagna checkpoints där vi kunnat utse Holmen Iggesund som vinnare  - i år igen. Bra jobbat! 

Och dels i klassen högst snitt, registrerade checkpoints/anställd (minst fem aktiva/deltagare krävs) där Mobila sjukvårdsteamet i år drog det längsta strået med hela 127 checkpoints i snitt. Fantastiskt bra kämpat och stort grattis!

Vi tackar samtliga företag och arbetsplatser för gott deltagande och samarbete och passar på att gratulera Holmen Iggesund och Mobila sjukvårdsteamet som kan titulera sig Hudiksvalls friskaste företag/arbetsplats 2023!

FLEST CHECKPOINTS TOTALT - HOLMEN IGGESUND

flesthudik2023

Varje checkpoint som företagets anställda registrerat in har gett en poäng till företaget eller arbetsplatsen. Detta har i sin tur genererat nedanstående topplista som fungerat som en extra morot under projektets gång, samt även fungerar som en resultatlista. 

Högst totala antal checkpoints

1 Holmen Iggesund 5812
2 SPF Glada Hudik 2331
3 Hiab 2100
4 Kvinnosjukvården Hudiksvall 1824
5 Monitor 1792
6 Hudiksvalls kommun 1320
7 Anestesikliniken Hudiksvall 691
8 Mobila sjukvårdsteamet 634
9 Bromangymnaset 602
10 Sunfab 546

Vi säger stort grattis till Holmen Iggesund som kan titulera sig Hudiksvalls friskaste företag 2023!

HÖGST SNITT / ANSTÄLLDA - GRATTIS Mobila Sjukvårdsteamet

flesthudik2023_2

Topplista högst snitt/anställd (räknat på alla checkpoints/alla orter):
Bäst snitt (Minst 5 deltagare):

1 Mobila Sjukvårdsteamet Hudiksvall 127
2 Dialysmottagningen, Hudiksvalls sjukhus 83
3 SPF Glada Hudik 83
4 Holmen Iggesund 82
5 Kvinnosjukvården Hudiksvall 79
6 Svenska Kyrkan Hudiksvallsbygden 58
7 Sunfab 55
8 Bromangymnasiet - Hudiksvalls kommun 55
9 Anestesikliniken Hudiksvall 49
10 Hudiksvalls kommun 47

I klassen med högst snitt har således totalen delats på antalet aktiva deltagare för företaget, vilket ger en lite annan topplista. Här har endast de företag med minst 5 aktiva räknats in. Företag under 5 aktiva har räknats bort.

Vi säger STORT grattis till Mobila sjukvårdsteamet som kan titulera sig Hudiksvalls friskaste arbetsplats! 

HAKA PÅ vår FRISKVÅRDSUTMANING nästa år!

2024 kommer vi återigen arrangera en Företagsutmaning samt kora Hudiksvalls friskaste företag. Denna tävling ingår som en del i samarbetet med våra silver-, guld- och huvudpartners - men det går såklart även bra att endast anamma vår friskvårdsutmaning också. 

Det unika med Hittaut som en friskvårdsaktivitet är att alla kan vara med! Oavsett hur atletisk eller hur arbetsför man är. Ett postivit sätt att inkludera även föräldraledig och sjukskriven personal. 

Nyfiken på att veta mer? Eller vet ni redan nu att ni vill haka på? Hör av er på en gång till hudiksvall@hitttaut.nu. Senast 1/3 behöver vi er anmälan inför 2024 års projekt! 

Resultat i vår Skolutmaning 2023

skol hudik 2023

Även i år har vi genomfört en Skolutmaning där kommunens alla skolelever kunnat knyta sitt konto till just sin skola. På så sätt har man kunnat tävla mot skolor i hela Sverige - men även mot övriga skolor och klasser i kommunen. 
skol hudik2023
Bland de klasser som deltagit har vi utsett en vinnare som får 3000 kr till klasskassan som Lions Hudiksvall sponsrar med. I år gick den fina prissumman till Läroverket 15C - stort grattis!