Nyheter

Vinnare i 2017 års företagsutmaning

foretag
Inom ramen för Hittaut Hudiksvall 2017 har vi även genomfört en Företagsutmaning där våra partnerföretag och arbetsplatser har kunnat mäta sina krafter - för att tävla om titeln Hudiksvalls friskaste företag 2017!


Detta har sporrat många anställda runt om i vår kommun att komma ut och röra på sig. Interna tävlingar har arrangerats som extra morot och flera arbetsplatser har även genomfört olika Hittaut-träningar, promenader, lagtävlingar osv. Ett perfekt sätt att jobba med friskvård tillsammans i ett projekt där alla kan vara med!


Tidigare år har vi haft en knepig formel som räknat ut resultatet, vilket har missginnat mindre företag. Därför bestämde vi i år att vi skulle kora 2 st vinnare - både de som tog flest checkpoints tillsammans, men även de som tog flest checkpoint/snitt/anställd.


De två företag som vunnit 2017 års Företagsutmaning är:

  • Monitor - flest tagna checkpoints totalt
  • Hälsocentralen Delsbo/Friggesund - bäst snitt


STORT GRATTIS och bra jobbat! Vi hoppas såklart att fler företag tar chansen att nyttja Hittaut som en riktigt bra friskvårdsaktivitet 2018. Intresserad? Fyll i vår Anmälan om sponsorskap/företagsutmaning redan idag! Du hittar den här


ftopplistaftotal2

Skribent: Hudiksvall