Nyheter

Vinnare i vår stora slutdragning

tack hudik

Årets Hittaut-projekt i Hudiksvall är slut och kan sammanfattas med två ord - SUCCÈ IGEN!

Vi vill tacka samtliga 1614 deltagare, som tillsammans tagit över 65 000 checkpoints.

Årets projekt är slut - vi kommer igen 2018!

Vi har nu plockat in våra stolpar, så de går inte längre att besöka. Möjligheten att registrera in checkpoints och se våra topplistor samt kartan kommer att finnas kvar en tid på hemsida och app, men påverkar inget annat än statistiken för Hittaut Hudiksvall.

Vi vill såklart även passa på att tacka Hudiksvalls kommun, våra arrangörsklubbar Forsa OK, Hudiksvalls OK och OK Dellen för ett väl genomfört projekt. Samt ett stort tack till alla sponsorer och prisdonatorer som gjort att vi kunnat genomföra projektet på bästa sätt!

Det vi vet redan nu är att vi kommer igen 2018. Då med helt nya checkpoints och förhoppningsvis även en del nya områden.

Hjälp oss att utveckla vårt projekt

Tyckte du att Hittaut Hudiksvall var himla roligt? Skulle du vilja att vi karterade nya områden till 2018 års projekt? Vill du hjälpa till att stötta ett positivt arrangemang i vår kommun? Då hoppas vi att ni vill vara med och stötta vårt projekt genom att:

Företagare - se hit!

Du som företagare kan såklart redan nu gå in och stötta Hittaut Hudiksvall 2018! Vi hoppas att ni ser fördelarna i detta projekt för både anställda och folkhälsan i stort i vår kommun!? Och vi behöver ert stöd för att kunna finansiera nya kartor, samt en fortsatt utdelning till samtliga hushåll/skolor och turister. Vi kommer ha plats för 3 huvudsponsorer under 2018 års projekt - först till kvarn gäller! Intresserad av att veta mer hur just ni kan stötta vårt projekt? Hör av dig till hudiksvall@hittaut.nu redan idag eller fyll idenna intresseanmälan

Vinnare slutdragning oktober 2017

Vi har nu dragit totalt 23 st vinnare i vår stora slutdragning. Alla vinnare har även meddelats personligen hur man får tag på sina pris. De som vunnit är:

Vinnare skidpaket, värde 4000 kr Percykel Hudiksvall
Anna Sundkvist

Vinnare ficklampa från lampspecialisten.se, värde 300 kr   
Per-Åke Bladh

Vinnare presentkort 200 kr Percykel   
Margareta Dahlin
Anne P
Susanne Norberg
Arne Olsson
Ingela Andersson

Vinnare tube från SIGN Sport, värde 99 kr   
Lars Snygg
Olof     Svensk
Marcus Mokko

Vinnrare presentpåse Hälokraft
ANNIKA Sjöblom
Carl Berlin
Maria Österberg

Vinnare brandfilt, Dina försäkringar, värde 250 kr   
Marie Nordvi
Amanda Engberg
Birgitta Pålsson
AnnBritt Vestlund
Monika Stroinska
Fredrik Juhlin
GUNVOR PERSSON
Ingalill Nyberg
Anita Silen
Margareta Sund

Vinnare av ficklampa och buff - dessa skickas på posten. Vänligen hör av er med er adress i ett mail till hudiksvall@hittaut.nu, så skickas dessa så snart vi kan.

Övriga vinnare - ni hämtar ert pris i respektive butik. Instruktioner för att få ut priset har skickats till era respektive mail-adresser.

STORT GRATTIS ALLA VINNARE!

Vi påminner även tidigare vinnare att så snart som möjligt hämta ut sina priser! Osäker på om du vunnit? Kolla i vårt nyhetsarkiv med dragningar för juni, juli, augusti och september.  

Chans att påverka 2018 års projekt

För att kunna förbättre 2018 års Hittaut-projekt genomför vi nu en egen enkät där du som deltagare har möjlighet att bidra inför kommande säsonger av Hittaut. Enkäten tar bara någon minut att fylla i och har stor betydelse för oss.

Tack på förhand för att ni fyller i denna enkät!
Skribent: Hudiksvall