Nyheter

Vinnare i våra utmaningar

hudiksvall foretag hudiksvall foretag
Vi har nu sammanställt vår Företagsutmaning/Friskvårdsutmaning där kommunens företag och arbetsplatser har kunnat tävla om den åtråvärda titeln "Hudiksvalls friskaste företag 2018". Dessutom har nu även en vinnare i vår Skolutmaning korats!

I Hittauts företagsutmaning får våra partnerföretagen rolig aktivitet för sina anställda som alla kan vara med på. Dessutom, som en extra morot, kan man tävla mot andra företag i jakten om att bli Hudiksvalls friskaste företag 2018.

Vi har i denna tävling två olika klasser - dels det företag som tagit flest checkpoints tillsammans och dels det företag som har bäst snitt-checkpoint/anställd.

Vinnare flest checkpoints 2018

foretaghudik

Vi kan konstatera att det i år var en hård och jämn kamp med många företag som satsat på att samla så många checkpoints/poäng som möjligt. Vi säger stort grattis till IVA Hudiksvall som därmed kan titulera sig Hudiksvalls friskaste arbetsplats! Bra jobbat!

Vinnare snitt-checkpoint/anställd 2018

foretaghudik2

I tävlingen om att ha bästa snitt/anställd blev det också väldigt tätt i toppen och idel goda resultat bland de arbetsplatser och företag som anammat Hittaut. Vi säger här grattis till Bromangymnasiet och dess anställda!

IVA Hudiksvall och Bromangymnasiet kan därmed titulera sig Hudiksvalls friskaste arbetsplatser 2018! Grattis!

Vinnare av 3000 kr till klasskassan i vår Skolutmaning

Vi har även genomfört en Skolutmaning, med liknande upplägg som företagskampen, men där istället kommunens skolor och elever haft chansen att samla poäng till klassen och därmed ha chans att vinna vårt pris på 3000 kr från Hälsinge sparbank - ger tillbaka.

Vi säger grattis till klassen: Håsta skola - åk 6 som både var de som samlade flest poäng och hade tur i lottningen. Ni blir nu 3000 kr rikare.

skolutm hudik