Nyheter

Vinnare i vår första månadsdragning

icamatkasse icamatkasse
Tack alla deltagare för den fantastiska starten som Hittaut Hudiksvall haft - även i år! Vi är överväldigade över det stora intresset och hoppas att ni fortsätter leta checkpoints hela sommaren! Du vet väl att för varje checkpoint du tar - så får du även en vinstchans i våra månadsdragningar. Här nedan kan du se vilka som vann i vår dragning för juni.

Varje månad den kommer vi dra nya vinnare i våra månadsdragningar. Varje månad har ni chans att vinna matkassar från Ica Håsta och Ica Sörforsa. Vi kommer även dra vinnare av presentkort från Ystegårn, Forsa Handelsträdgård och Trogsta Honung. Dessutom kommer vi att kora vinnaren av ett skidpaket från Percykel, värde 5000 kr, samt en pannlampa från lampspecialisten.se i vår stora slutdragning! 

Så det finns all anledning att registrera era tagna checkpoints. Och ju tidigare du registrerar dem - desto fler dragningar är du med i.

Vinnare i vår månadsdragning för juni

Matkasse Ica Håsta 

  • Joel Hedin

Matkasse Ica Forsa 

  • Monika Eriksson
  • Björn Wiksten
  • Andreas Öberg
  • Lennart Sjölander

Alla vinnare har meddelats personligen via email med instruktioner om när och hur vinsterna kan hämtas ut. Har du inte fått något mail, men misstänker att du vunnit? Kontakta hudiksvall@hittaut.nu

Dragning varje månad

Nästa dragning sker efter 1 juli (sista dag för registrering) då vi återigen lottar ut matkassar och andra fina priser från våra partners. Därefter blir det ytterligare dragningar 1 augusti, 1 september och så vår stora slutdragning efter den 2 oktober. Lycka till!

Grattis till alla vinnare i månadens dragning och stort tack till våra sponsorer som ordnar med fina priser!