Nyheter

Vinnare månadsdragning 1 juli

Årets Hittaut-projekt i Hudiksvalls kommun har verkligen rivstartat och på en månad så har redan över 1000 personer varit aktiva vilket är väldigt roligt! Vi har nu haft vår första månadsdragning och de som haft turen att vinna ett pris denna gång ser ni nedan i vår dragningslista. Resterande dragningar blir 1 augusti, 1 sept och slutdragning 21 oktober.

hudikstat

Httaut Hudiksvall 2019 har nu varit igång i pricis en månad och intresset för årets projekt är mycket stort! Vi kan redan summera över 1000 deltagare som tillsammans tagit över 23 000 checkpoints! Mycket bra jobbat!

Och då har vi nästan hela sommaren kvar där du som ännu inte kommit igång på allvar har gott om tid att komma ut och upptäcka din omgivning samt motionera på ett roligt sätt! Så passa på att leta checkpoints i sommar!

Chans att vinna priser varje månad

Kom ihåg att lägga in koderna som finns på varje checkpoint via app eller hemsida. Varje tagen checkpoint ger en vinstchans i våra dragningar. Här nedan kan du se de 15 lyckliga vinnarna i vår första månadsdragning detta år.

Vann du inget denna gång så har du chansen i augusti, september och oktober också...

Vinnare presentkort 200 kr från Percykel

Eivind    Nordvi
Jennifer    Jonsson
Anna    Rasmussen
Rune    Jonsson
Zsolt    Kormanyos

Vinnare brandfilt Dina försäkringar 

Tommy    Blom
Susanne    Jansson
Robert    Pettersson
Ann-Katrin    Larsson
Hasse    Dahlström
Björn    Knutsson
Anita    Näsfors
Lars    Sundberg
Samuel    Björk

Pauline    Caesar

fototävling SI.Perssondina brandfilt