Nyheter

Vinnare månadsdragning juli

månadsdragningsvinnare månadsdragningsvinnare
Fortfarande stort intresse för Hittaut Hudiksvall! Många som passar på att kombinera motion med att leta och registrera checkpoints under sommaren. Vi har nu även dragit senaste månadens vinnare. Några Hittaut:are som vunnit fina priser från våra partners! Här nedan hittar du dragningslistan.

Här nedan ser du de lyckliga vinnarna samt vilka priser man vunnit. Alla vinnare har meddelats personligen via mail med instruktioner om hur man hämtar ut priset. Tror du att kanske vunnit, men inte fått detta mail? Kontrollera spam-filtret och hittar du inget där - hör av dig till: hudiksvall@hittaut.nu om du tror att du är en av vinnarna (kan ju finnas fler med samma namn!?)


Vinnare i vår månadsdragning 15 juli

brandsläckare

Dessa har vunnit varsin brandsläckare från Dina Försäkringar (hämtas på PerCykel, Hudiksvall)

  • Helena Wallner
  • David Quist

icakasse

Matkasse från ICA Håstahallen

  • Jörgen Löfling

Presentkort ICA Sörforsa värde 300 kr

  • Evy Redåker Larsson
  • Kerstin Mild Sundman

Vinnarna meddelas personligen med instruktioner kring hur man hämtar ut sina vinster. Har du inte fått något mail - men tror att du vunnit? Hör av dig till hudiksvall@hittaut.nu

Hittaut - perfekt sommaraktivitet

Att leta checkpoints och vara ute i naturen är den perfekta semesteraktiviteten. Frisk luft och motion, dessutom får du upptäcka nya platser. Intresset för Hittaut fortsätter öka och det ser ut som 2021 kanske går om rekordåret 2020 i antalet registrerade checkpoints? Vem vet!


Kartorna börjar ta slut

Vår stora detaljerade karta är gratis och du hittar den i ställ på utvalda platser runt om i kommunen. Varsågod att hämta din karta! Men de börjar ta slut - så ta inte kartor i onödan - det går alldeles utmärkt att använda sig av appen i din smartphone också. Var lite sparsam med kartorna helt enkelt så fler får chansen att hitta ut!

Behöver du en ny karta eller inte fått tag på någon ännu? Om de inte finns i ditt närmsta kartställ - kolla gärna något av våra andra ställ. 

ka