Nyheter

Vinnare månadsdragning augusti

månadsdragningsvinnare månadsdragningsvinnare
Äntligen är hösten på ingång och det är återigen att ta tag i lite vardagsrutiner. Så även för träning och motion, samt att komma ut i naturen och andas frisk sensommar-luft! Vi hoppas att ni därför nyttjar vårt Hittaut-projekt till fullo och inte missar några av årets checkpoints!

Ny månad betyder också att vi återigen har dragit vinnare! Här nedan ser du de lyckliga vinnarna för augusti samt vilka priser man vunnit. 

Nästa månadsdragning blir redan 15 september! Och därefter kvarstår vår stora slutdragning där ni har chans att vinna en cykel från PerCykel, värde hela 5000 kr!  
Så glöm inte bort att lägga in era tagna checkpoints! 


Vinnare i vår månadsdragning augusti

brandsläckare

Dessa har vunnit varsin brandsläckare från Dina Försäkringar (hämtas på PerCykel, Hudiksvall)

  • Aree Riendara
  • Stefan Hedin

icakasse

Matkasse från ICA Håstahallen

  • Birgitta Svahn

Presentkort ICA Sörforsa värde 300 kr

  • Kim Östlund
  • Stefan Jonsson

Vinnarna meddelas personligen med instruktioner kring hur man hämtar ut sina vinster. Har du inte fått något mail - men tror att du vunnit? Hör av dig till hudiksvall@hittaut.nu

Hittaut - perfekt sensommaraktivitet

Att leta checkpoints och vara ute i naturen är den perfekta sensemesteraktiviteten. Frisk luft och motion, dessutom får du upptäcka nya platser. Intresset för Hittaut fortsätter öka och det ser ut som 2021 kanske går om rekordåret 2020 i antalet registrerade checkpoints? Tillsammans kan vi klara det- så peppa gärna en kompis att haka på nästa gång du ska ut!

Kartorna börjar ta slut

Vår stora detaljerade karta är gratis och du hittar den i ställ på utvalda platser runt om i kommunen. Men de börjar ta slut eller kanske redan har tagit slut - så ta inte kartor i onödan - det går alldeles utmärkt att använda sig av appen i din smartphone också. Var lite sparsam med kartorna helt enkelt så fler får chansen att hitta ut!

Behöver du en ny karta eller inte fått tag på någon ännu? Om de inte finns i ditt närmsta kartställ - kolla gärna något av våra andra ställ. Eller så får du ladda hem appen Hittaut!

ka 

Nästa månadsdragning redan 15 september - hoppas att ni gör en liten sensommarspurt tills dess!